Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carrapatos F.C Curva 09
541 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Janjetović verovert de bal door een tackle van achteren. Janjetović passt de bal in één keer door. Palarz rent richting de bal. Palarz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Curva 09 1:0

6e minuut.
Janjetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjetović passt de bal met de wreef. Zebulonsson speelt de bal door. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Zebulonsson passt de bal in één keer door. Daar is Palarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusmão legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janjetović kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Parque do Sabiá bokst de bal weg. Janjetović is nu in balbezit. Janjetović schiet op doel. Parque do Sabiá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rezoagli passt de bal met de wreef. Zebulonsson is nu in balbezit. Zebulonsson passt de bal zonder na te denken. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zebulonsson is nu in balbezit. Zebulonsson passt de bal zonder na te denken. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Parque do Sabiá maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Curva 09 2:0

42e minuut.
Zebulonsson probeert naar een medespeler te passen. Palarz heeft problemen om de bal te vangen. Mantuano rent richting de bal. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz draait met de bal, schiet en ... Parque do Sabiá bokst de bal weg.

43e minuut.
Beting onderschept slim de pass. Janjetović verovert de bal door een tackle van achteren. Janjetović speelt de bal door. Palarz rent richting de bal. Palarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 29%, Curva 09 71%.
Carrapatos F.C - Curva 09 2:0

52e minuut.
Daar is Mantuano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janjetović is nu in balbezit. Janjetović speelt de bal door. Palarz rent richting de bal. Palarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Žalac de bal. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Žalac verovert de bal door een tackle van achteren. Žalac geeft de bal voor. Palarz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Janjetović rent richting de bal. Mantuano begaat een overtreding. Janjetović raakt geblesseerd tijdens het duel. Janjetović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palarz is nu in balbezit. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Janjetović passt de bal zonder na te denken. Zebulonsson is nu in balbezit. Zebulonsson met een sublieme pass. Palarz is nu in balbezit. Palarz draait met de bal, schiet en ... Parque do Sabiá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Zebulonsson is nu in balbezit. Zebulonsson passt de bal zonder na te denken. Palarz rent richting de bal. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parque do Sabiá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cigano neemt de hoekschop. Palarz rent richting de bal. Palarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Carmona geeft een lange en hoge pass. Žalac is nu in balbezit. Janjetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebulonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebulonsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 30%, Curva 09 70%.
Carrapatos F.C - Curva 09 2:0