Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WCxGaludo13 real barbarençe
Guardiola Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 18.1
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Surowiec passt de bal zonder na te denken. Fava is nu in balbezit. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - real barbarençe 1:0

4e minuut.
de Deus is nu in balbezit. Cibutavičius onderschept slim de pass. Cibutavičius passt de bal met de wreef. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kołacki is nu in balbezit. Kołacki probeert naar een medespeler te passen. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - real barbarençe 2:0

21e minuut.
Metsenaere is nu in balbezit. Metsenaere geeft een hoge lob. Sós kopt de bal weg. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ... Marrento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fava is nu in balbezit. Fava haalt uit met een fantastische trap. Marrento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - real barbarençe 3:0

27e minuut.
Klungelig pakt Sós de bal. Sós passt de bal met de wreef. Cibutavičius is nu in balbezit. Sós is nu in balbezit. Sós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kołacki kan de bal niet met de borst controleren. Kołacki passt de bal zonder na te denken. Daar is Sambista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - real barbarençe 4:0

35e minuut.
Surowiec passt de bal in één keer door. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki passt de bal in één keer door. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - real barbarençe 5:0

36e minuut.
de Deus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cibutavičius is nu in balbezit. de Deus onderschept slim de pass. Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Sós schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Fava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fava probeert naar een medespeler te passen. Metsenaere rent richting de bal. Metsenaere geeft een lange en hoge pass. Cibutavičius krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCxGaludo13 16%, real barbarençe 84%.
WCxGaludo13 - real barbarençe 5:0

46e minuut.
Inworp. Michnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sós met een sublieme pass. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Surowiec passt de bal in één keer door. Daar is Sós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - real barbarençe 6:0

55e minuut.
Sós passt de bal zonder na te denken. Surowiec heeft problemen om de bal te vangen. Surowiec passt de bal zonder na te denken. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fava raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ochman komt het veld opgelopen. Kołacki met een snelle inworp. Sós is nu in balbezit. Sós geeft de bal voor. Cibutavičius krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marrento probeert naar een medespeler te passen. Kołacki speelt de bal door. Daar is de Deus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sós is nu in balbezit. Sós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - real barbarençe 7:0

63e minuut.
Falleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec passt de bal met de wreef. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. Marrento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Toufar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sós rent richting de bal. Cibutavičius is nu in balbezit. Sós rent richting de bal. Sós schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fernandes is nu in balbezit. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman passt de bal met de wreef. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ochman passt de bal met de wreef. Toufar bereikt de bal nog maar net als eerste. Toufar passt de bal in één keer door. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Surowiec rent richting de bal. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Surowiec draait met de bal, schiet en ... Marrento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - real barbarençe 8:0

73e minuut.
Sós passt de bal met de wreef. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu met een sublieme pass. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Surowiec passt de bal zonder na te denken. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu geeft de bal voor. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - real barbarençe 9:0

79e minuut.
Cibutavičius is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cheşnoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Surowiec is nu in balbezit. Surowiec geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - real barbarençe 10:0

82e minuut.
Cibutavičius passt de bal zonder na te denken. Surowiec is nu in balbezit. Surowiec passt de bal zonder na te denken. Sós rent richting de bal. Sós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - real barbarençe 11:0

85e minuut.
Falleiro met een sublieme pass. Burilli is nu in balbezit. Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec geeft de bal voor. Sós maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCxGaludo13 15%, real barbarençe 85%.
WCxGaludo13 - real barbarençe 11:0