Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real barbarençe WCxGaludo13
Normal Tactiek Guardiola
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten very good
poor Passen adequate
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
de Deus geeft een hoge lob. Daar is Fava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fava passt de bal in één keer door. Sós rent richting de bal. Sós haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Sandoval met een harde bal richting middenveld. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki passt de bal met de wreef. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Kołacki geeft de bal voor. Cibutavičius heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval rent richting de bal. Cibutavičius onderschept slim de pass. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fava probeert de bal aan de voet te houden. Surowiec kopt de bal weg. Muniz heeft problemen om de bal te vangen. Sós is nu in balbezit. Sós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - WCxGaludo13 0:1

18e minuut.
Fava speelt de bal door. Daar is Cibutavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós haalt uit met een fantastische trap. Marrento probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Sandoval trapt de bal weg. Surowiec kopt de bal weg. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. Marrento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - WCxGaludo13 0:2

30e minuut.
Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmento rent richting de bal. Michnik verovert de bal door een tackle van achteren. Michnik geeft de bal voor. Sós geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Toufar bereikt de bal nog maar net als eerste. Toufar geeft een lange en hoge pass. Sós heeft problemen om de bal te vangen. Sós geeft een lange en hoge pass. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. Marrento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - WCxGaludo13 0:3

39e minuut.
de Deus met een sublieme pass. Kołacki rent richting de bal. Kołacki passt de bal met de wreef. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - WCxGaludo13 0:4

41e minuut.
Kołacki passt de bal zonder na te denken. Toufar speelt de bal door. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós schiet op doel. Marrento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - WCxGaludo13 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real barbarençe 83%, WCxGaludo13 17%.
real barbarençe - WCxGaludo13 0:5

49e minuut.
Kołacki geeft de bal voor. Fava bereikt de bal nog maar net als eerste. Fava met een sublieme pass. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Ochman komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ochman onderschept slim de pass. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ... Marrento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - WCxGaludo13 0:6

67e minuut.
Metsenaere passt de bal in één keer door. Michnik geeft een hoge lob. Cibutavičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Sós de bal. Sós draait met de bal, schiet en ... Marrento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marrento speelt de bal door. Kołacki kopt de bal weg. Sós rent richting de bal. Sós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Toufar geeft een hoge lob. Daar is de Deus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman rent richting de bal. Ochman geeft de bal voor. Cibutavičius krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Surowiec kan de bal niet met de borst controleren. Surowiec geeft een hoge lob. Sambista kopt de bal weg. Surowiec rent richting de bal. Surowiec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
de Deus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kołacki speelt de bal door. Sós rent richting de bal. Sós draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Kołacki met de inworp. de Deus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Sós geeft een hoge lob. Cibutavičius krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real barbarençe 81%, WCxGaludo13 19%.
real barbarençe - WCxGaludo13 0:6