Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zenit Edson Queiroz Luizerense
Normal Tactiek quadrado c1
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 40.6
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen solide


1e minuut.
do Leblon is nu in balbezit. Trindade onderschept slim de pass. Trindade speelt de bal door. Loyola rent richting de bal. Loyola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Trindade kopt de bal weg. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado speelt de bal door. Loyola rent richting de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Trindade speelt de bal door. Faraco is nu in balbezit. Loyola onderschept slim de pass. Loyola schiet op doel. Camargo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cid met een sublieme pass. Jaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaković geeft een hoge lob. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Silva kopt de bal weg. Klungelig pakt Loyola de bal. Maciel verovert de bal door een tackle van achteren. Derrotado verovert de bal door een tackle van achteren. Derrotado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Faraco trapt de bal weg. Jaković kopt de bal weg. Maciel is nu in balbezit. Loyola verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaković is nu in balbezit. Jaković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Loyola de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Luizerense 0:1

23e minuut.
Bazanello met de inworp. Derrotado is nu in balbezit. Cid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cid krijgt een gele kaart. Derrotado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Derrotado passt de bal in één keer door. Daar is Loyola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loyola geeft een hoge lob. Derrotado rent richting de bal. Derrotado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Edson Queiroz 87%, Luizerense 13%.
Zenit Edson Queiroz - Luizerense 0:1

49e minuut.
Silva geeft een lange en hoge pass. Trindade kopt de bal weg. Derrotado rent richting de bal. Loyola is nu in balbezit. Loyola draait met de bal, schiet en ... Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Botili passt de bal zonder na te denken. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal in één keer door. Jaković heeft problemen om de bal te vangen. Jaković passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klungelig pakt Fidélis de bal. Loyola is nu in balbezit. Loyola passt de bal in één keer door. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado schiet op doel. Camargo bokst de bal weg. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Derrotado heeft problemen om de bal te vangen. Cid met een sublieme pass. Silva is nu in balbezit. Derrotado rent richting de bal. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Trindade passt de bal zonder na te denken. Derrotado rent richting de bal. Cid rent richting de bal. Derrotado onderschept slim de pass. Derrotado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Luizerense 0:2

59e minuut.
Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garçon probeert naar een medespeler te passen. Loyola is nu in balbezit. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jaković haalt uit met een fantastische trap. Faraco kopt de bal weg. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado schiet op doel. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Luizerense 0:3

68e minuut.
Derrotado passt de bal in één keer door. Loyola is nu in balbezit. Maciel is nu in balbezit. Loyola onderschept slim de pass. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loyola rent richting de bal. Loyola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Luizerense 0:4

73e minuut.
Silva geeft de bal voor. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado geeft de bal voor. Trindade is nu in balbezit. Trindade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Becker komt het veld opgelopen. Showman komt het veld opgelopen. Showman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Edson Queiroz 79%, Luizerense 21%.
Zenit Edson Queiroz - Luizerense 0:4