Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hawaii Carrapatos F.C
442 Tactiek 541
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.5 gemiddelde waardering 35
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen goed


13e minuut.
Valadares geeft een hoge lob. Garcia Júnior rent richting de bal. Janjetović begaat een overtreding. Janjetović krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rezoagli is nu in balbezit. Fusi is nu in balbezit. Fusi geeft een hoge lob. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Žalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Žalac geeft een lange en hoge pass. Pressato is nu in balbezit. Palarz onderschept slim de pass. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Gassen bokst de bal weg.

31e minuut.
Faveri rent richting de bal. Faveri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Daia de bal. Palarz rent richting de bal. Palarz schiet op doel. Gassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Io-Io de bal. Pressato is nu in balbezit. Zebulonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Zebulonsson schiet op doel. Gassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Faveri verovert de bal door een tackle van achteren. Janjetović rent richting de bal. Janjetović passt de bal in één keer door. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Zebulonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebulonsson passt de bal zonder na te denken. Palarz rent richting de bal. Palarz schiet op doel. Gassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - Carrapatos F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 62%, Carrapatos F.C 38%.
Hawaii - Carrapatos F.C 0:1

46e minuut.
Daar is Fusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batistuta begaat een overtreding. Fusi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rezoagli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pressato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel. Gassen bokst de bal weg. Daia heeft problemen om de bal te vangen. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Gassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - Carrapatos F.C 0:2

58e minuut.
Camaronês rent richting de bal. Žalac onderschept slim de pass. Žalac speelt de bal door. Cigano rent richting de bal. Cigano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Janjetović passt de bal in één keer door. Cigano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medonho. Medonho krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Zebulonsson heeft problemen om de bal te vangen. Zebulonsson geeft een lange en hoge pass. Palarz kopt de bal weg. Zebulonsson heeft problemen om de bal te vangen. Zebulonsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 49%, Carrapatos F.C 51%.
Hawaii - Carrapatos F.C 0:2