Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galo forte fc Curva 09
r2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 15
goed Schieten slecht
slecht Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Magaton probeert naar een medespeler te passen. Sclano heeft problemen om de bal te vangen. Magaton rent richting de bal. Magaton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Magaton onderschept slim de pass. Boone bereikt de bal nog maar net als eerste. Boone passt de bal zonder na te denken. Sclano is nu in balbezit. Sclano schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Curva 09 1:0

12e minuut.
Garrido geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lindo met een snelle inworp. van Kol rent richting de bal. van Kol geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
van Kol is nu in balbezit. van Kol speelt de bal door. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol onderschept slim de pass. van Kol geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Murillo onderschept slim de pass. Murillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sclano is nu in balbezit. Sclano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindo geeft een hoge lob. Jacarandá kopt de bal weg. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Beting met een sublieme pass. da Silva speelt de bal door. Niewierowski geeft de bal voor. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Tavares geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lindo met een snelle inworp. van Kol geeft een hoge lob. Sclano is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Uščuplić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gusmão de bal. Tavares rent richting de bal. van Kol verovert de bal door een tackle van achteren. van Kol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Curva 09 2:0

38e minuut.
Maguinho rent richting de bal. van Kol onderschept slim de pass. Mantuano rent richting de bal. van Kol verovert de bal door een tackle van achteren. van Kol haalt uit met een fantastische trap. Cachola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Niewierowski speelt de bal door. Sclano probeert naar een medespeler te passen. van Kol heeft problemen om de bal te vangen. van Kol schiet op doel. Cachola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Curva 09 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 26%, Curva 09 74%.
galo forte fc - Curva 09 3:0

48e minuut.
Metidieri is nu in balbezit. Uščuplić onderschept slim de pass. Uščuplić speelt de bal door. Sclano rent richting de bal. Sclano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Boone probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindo onderschept slim de pass. van Kol rent richting de bal. van Kol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Curva 09 4:0

53e minuut.
Garrido kan de bal niet met de borst controleren. van Kol met een sublieme pass. Sclano is nu in balbezit. Sclano haalt uit met een fantastische trap. Cachola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Curva 09 5:0

56e minuut.
Metidieri met de inworp. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá passt de bal in één keer door. Uščuplić rent richting de bal. Uščuplić schiet op doel. De bal raakt de paal. Cachola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Metidieri heeft problemen om de bal te vangen. Boone geeft een hoge lob. Garrido heeft problemen om de bal te vangen. van Kol rent richting de bal. van Kol geeft een hoge lob. Cachola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Sclano is nu in balbezit. Tavares onderschept slim de pass. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano haalt uit met een fantastische trap. Paal! van Kol rent richting de bal. van Kol schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Curva 09 6:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cumana komt het veld opgelopen. Vîlcu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Jacarandá is nu in balbezit. Uščuplić onderschept slim de pass. Uščuplić met een sublieme pass. Magaton is nu in balbezit. Magaton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gusmão de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Curva 09 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 24%, Curva 09 76%.
galo forte fc - Curva 09 7:0