Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galo forte fc real barbarençe
r2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 17.4
goed Schieten slecht
slecht Passen slecht
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Boone kopt de bal weg. Falleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano begaat een overtreding. Sclano krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Sambista kopt de bal weg. Muniz heeft problemen om de bal te vangen. Uščuplić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uščuplić passt de bal zonder na te denken. Sclano rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Burilli rent richting de bal. van Kol onderschept slim de pass. Sandoval legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Kol raakt geblesseerd tijdens het duel. Magaton legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Marrento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - real barbarençe 1:0

14e minuut.
Lindo speelt de bal door. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano passt de bal in één keer door. van Kol rent richting de bal. van Kol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
van Kol rent richting de bal. van Kol passt de bal zonder na te denken. Sclano is nu in balbezit. Magaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - real barbarençe 2:0

38e minuut.
Sambista geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uščuplić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sclano rent richting de bal. Sclano geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Magaton verovert de bal door een tackle van achteren. Magaton met een sublieme pass. van Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sandoval de bal onder controle te krijgen. Marrento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - real barbarençe 3:0

45e minuut.
Boone rent richting de bal. Boone passt de bal met de wreef. Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano verovert de bal door een tackle van achteren. Sclano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 34%, real barbarençe 66%.
galo forte fc - real barbarençe 3:0

47e minuut.
de Deus met een sublieme pass. Sambista heeft problemen om de bal te vangen. Falleiro rent richting de bal. Sclano onderschept slim de pass. Sclano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - real barbarençe 4:0

54e minuut.
Uščuplić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uščuplić met een sublieme pass. Boone probeert naar een medespeler te passen. van Kol rent richting de bal. van Kol schiet op doel. Marrento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Burilli rent richting de bal. Kecskés verovert de bal door een tackle van achteren. Kecskés geeft een hoge lob. van Kol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - real barbarençe 5:0

62e minuut.
Klungelig pakt Sarmento de bal. Sclano verovert de bal door een tackle van achteren. Sclano passt de bal in één keer door. van Kol is nu in balbezit. van Kol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Boone verovert de bal door een tackle van achteren. Boone passt de bal in één keer door. van Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol draait met de bal, schiet en ... Marrento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Uščuplić kopt de bal weg. Sambista heeft problemen om de bal te vangen. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano haalt uit met een fantastische trap. Marrento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - real barbarençe 6:0

75e minuut.
van Kol rent richting de bal. Magaton is nu in balbezit. van Kol speelt de bal door. Sclano rent richting de bal. Sclano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
van Kol kopt de bal weg. Sclano rent richting de bal. Magaton rent richting de bal. Sclano rent richting de bal. Sclano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Marrento trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uščuplić met de inworp. Magaton kan de bal niet met de borst controleren. Magaton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Uščuplić geeft de bal voor. Magaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Falleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sclano verovert de bal door een tackle van achteren. Sclano geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - real barbarençe 7:0

88e minuut.
Daar is Falleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boone is nu in balbezit. Boone probeert naar een medespeler te passen. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Olaria rent richting de bal. Olaria geeft de bal voor. Daar is Sclano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sclano schiet op doel. Sambista probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 25%, real barbarençe 75%.
galo forte fc - real barbarençe 7:0