Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zenit Edson Queiroz Carrapatos F.C
Normal Tactiek 541
36% Balbezit 64%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 33.6
weak Schieten adequate
poor Passen average
hopeless Verdedigen good


4e minuut.
Bonfante geeft een lange en hoge pass. Chavez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palarz. Chavez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. do Leblon komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Palarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşoiu probeert naar een medespeler te passen. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Carrapatos F.C 0:1

10e minuut.
Roşoiu probeert naar een medespeler te passen. Chinoranský rent richting de bal. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu geeft een hoge lob. Duranović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Carrapatos F.C 0:2

10e minuut.
Chavez met een sublieme pass. Daar is de Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Leblon is nu in balbezit. Duranović is nu in balbezit. Duranović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Camargo trapt de bal weg van het doel. Roşoiu kopt de bal weg. Duranović rent richting de bal. Duranović draait met de bal, schiet en ... Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Carrapatos F.C 0:3

14e minuut.
Fusi geeft de bal voor. Maciel heeft problemen om de bal te vangen. Cid rent richting de bal. Duranović onderschept slim de pass. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Cid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cid speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zebulonsson neemt de hoekschop. Duranović krijgt zijn hoofd ertegen. Camargo bokst de bal weg.

26e minuut.
Chinoranský met een sublieme pass. Žalac rent richting de bal. Žalac passt de bal zonder na te denken. Duranović rent richting de bal. Duranović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Edson Queiroz 76%, Carrapatos F.C 24%.
Zenit Edson Queiroz - Carrapatos F.C 0:3

51e minuut.
Fusi geeft een lange en hoge pass. Maciel rent richting de bal. Duranović verovert de bal door een tackle van achteren. Duranović draait met de bal, schiet en ... Camargo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Carrapatos F.C 0:4

53e minuut.
Doeltrap. Camargo trapt de bal weg. Roşoiu kopt de bal weg. Duranović rent richting de bal. Duranović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu probeert naar een medespeler te passen. Zebulonsson rent richting de bal. Zebulonsson geeft de bal voor. Duranović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Carrapatos F.C 0:5

68e minuut.
Faraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zebulonsson met een snelle inworp. Roşoiu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Roşoiu passt de bal zonder na te denken. Fusi rent richting de bal. Fusi geeft een lange en hoge pass. Zebulonsson is nu in balbezit. Zebulonsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinoranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciel onderschept slim de pass. Duranović rent richting de bal. Duranović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Edson Queiroz 62%, Carrapatos F.C 38%.
Zenit Edson Queiroz - Carrapatos F.C 0:5