Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carrapatos F.C Zenit Edson Queiroz
541 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten poor
weak Passen poor
good Verdedigen hopeless


6e minuut.
Janjetović kopt de bal weg. Palarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fidélis bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Camargo bokst de bal weg. Paal!

11e minuut.
Rezoagli rent richting de bal. Zebulonsson rent richting de bal. Zebulonsson passt de bal zonder na te denken. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cigano geeft een hoge lob. Palarz kopt de bal weg. Zebulonsson rent richting de bal. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Žalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigano is nu in balbezit. Cigano passt de bal met de wreef. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Zenit Edson Queiroz 1:0

30e minuut.
Centeno met een snelle inworp. do Leblon geeft een lange en hoge pass. Daar is Faveri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavez is nu in balbezit. Chavez haalt uit met een fantastische trap. Giannico bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carrapatos F.C - Zenit Edson Queiroz 1:1

42e minuut.
Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebulonsson rent richting de bal. Palarz is nu in balbezit. Zebulonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebulonsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bazanello heeft problemen om de bal te vangen. Cigano is nu in balbezit. Cigano probeert naar een medespeler te passen. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel. Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 31%, Zenit Edson Queiroz 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carrapatos F.C - Zenit Edson Queiroz 1:1

46e minuut.
de Assis met een sublieme pass. Daar is Chavez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Assis rent richting de bal. Palarz onderschept slim de pass. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Faraco kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Faveri geeft een lange en hoge pass. Palarz heeft problemen om de bal te vangen. Faraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz draait met de bal, schiet en ... Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palarz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Janjetović passt de bal zonder na te denken. Zebulonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebulonsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Palarz de bal. Palarz draait met de bal, schiet en ... Camargo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Zenit Edson Queiroz 2:1

67e minuut.
Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebulonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Zebulonsson speelt de bal door. Palarz is nu in balbezit. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Centeno is nu in balbezit. Rezoagli onderschept slim de pass. Rezoagli met een sublieme pass. Palarz rent richting de bal. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Janjetović is nu in balbezit. Janjetović speelt de bal door. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Zenit Edson Queiroz 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 31%, Zenit Edson Queiroz 69%.
Carrapatos F.C - Zenit Edson Queiroz 3:1