Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hawaii Luizerense
442 Tactiek quadrado c1
33% Balbezit 67%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 42.6
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


9e minuut.
Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva passt de bal in één keer door. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Jaković speelt de bal door. Silva is nu in balbezit. Silva speelt de bal door. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado draait met de bal, schiet en ... Cavalieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pressato rent richting de bal. Derrotado verovert de bal door een tackle van achteren. Derrotado passt de bal met de wreef. Trindade is nu in balbezit. Trindade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva passt de bal in één keer door. Pressato rent richting de bal. Trindade verovert de bal door een tackle van achteren. Trindade schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pressato geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaković met de inworp. Klungelig pakt Derrotado de bal. Derrotado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Branco passt de bal met de wreef. Derrotado is nu in balbezit. Pressato is nu in balbezit. Derrotado onderschept slim de pass. Derrotado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - Luizerense 0:1

37e minuut.
Jaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Derrotado de bal. Derrotado met een sublieme pass. Daar is Trindade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trindade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - Luizerense 0:2

38e minuut.
Daia geeft een hoge lob. Inworp. Silva met de inworp. Derrotado kan de bal niet met de borst controleren. Derrotado schiet op doel. Cavalieri bokst de bal weg.

42e minuut.
Jaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaković geeft de bal voor. Derrotado rent richting de bal. Derrotado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Cavalieri trapt de bal weg van het doel. Króliczyński kopt de bal weg. Trindade is nu in balbezit. Trindade haalt uit met een fantastische trap. Io-Io probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 85%, Luizerense 15%.
Hawaii - Luizerense 0:2

46e minuut.
Silva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leme. Silva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Botili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trindade rent richting de bal. Trindade draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Silva heeft problemen om de bal te vangen. Silva passt de bal in één keer door. Trindade is nu in balbezit. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - Luizerense 0:3

51e minuut.
Doeltrap. Cavalieri trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Branco de bal. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Trindade is nu in balbezit. da Silva e Sá bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade onderschept slim de pass. Trindade draait met de bal, schiet en ... Cavalieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - Luizerense 0:4

57e minuut.
Trindade verovert de bal door een tackle van achteren. Coli is nu in balbezit. Derrotado onderschept slim de pass. Derrotado draait met de bal, schiet en ... Cavalieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - Luizerense 0:5

63e minuut.
Klungelig pakt Derrotado de bal. Derrotado geeft een hoge lob. Io-Io rent richting de bal. Króliczyński is nu in balbezit. Króliczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Derrotado passt de bal met de wreef. Jaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia Júnior is nu in balbezit. Jaković onderschept slim de pass. Jaković geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Trindade verovert de bal door een tackle van achteren. Trindade passt de bal met de wreef. Daar is Króliczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Króliczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert da Silva e Sá de bal onder controle te krijgen. Cavalieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade haalt uit met een fantastische trap. Cavalieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - Luizerense 0:6

81e minuut.
Leme met een sublieme pass. Garcia Júnior heeft problemen om de bal te vangen. Derrotado onderschept slim de pass. Derrotado schiet op doel. Cavalieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński haalt uit met een fantastische trap. Daia kan de bal niet met de borst controleren. Derrotado rent richting de bal. Derrotado schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 81%, Luizerense 19%.
Hawaii - Luizerense 0:6