Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WCxGaludo13 Curva 09
Guardiola Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fava bereikt de bal nog maar net als eerste. Fava passt de bal zonder na te denken. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Fava probeert naar een medespeler te passen. Sós met een sublieme pass. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Curva 09 1:0

11e minuut.
Fava is nu in balbezit. Fava geeft een lange en hoge pass. Sós rent richting de bal. Sós schiet op doel. Parque do Sabiá probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Curva 09 2:0

13e minuut.
Surowiec heeft problemen om de bal te vangen. Surowiec passt de bal met de wreef. Gusmão is nu in balbezit. Sós rent richting de bal. Sós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sós is nu in balbezit. Sós geeft een lange en hoge pass. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. Parque do Sabiá maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Curva 09 3:0

34e minuut.
Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Sós met een sublieme pass. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Curva 09 4:0

35e minuut.
Gusmão rent richting de bal. Gusmão geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fava de bal onder controle te krijgen. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki geeft een hoge lob. Fava heeft problemen om de bal te vangen. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. Paal! Parque do Sabiá werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Curva 09 5:0

39e minuut.
Kołacki speelt de bal door. Sós is nu in balbezit. Sós passt de bal in één keer door. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kołacki kopt de bal weg. Sós is nu in balbezit. Sós met een sublieme pass. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel. Parque do Sabiá bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mantuano is nu in balbezit. Fava onderschept slim de pass. Fava speelt de bal door. Sós rent richting de bal. Sós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Curva 09 6:0

44e minuut.
Cibutavičius rent richting de bal. Metidieri rent richting de bal. Cibutavičius onderschept slim de pass. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tavares de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCxGaludo13 23%, Curva 09 77%.
WCxGaludo13 - Curva 09 6:0

50e minuut.
Toufar geeft een hoge lob. Parque do Sabiá probeert naar een medespeler te passen. Michnik kopt de bal weg. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Sós de bal. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki geeft een hoge lob. Surowiec is nu in balbezit. Surowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cibutavičius is nu in balbezit. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec passt de bal met de wreef. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Curva 09 7:0

61e minuut.
Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru geeft een lange en hoge pass. Tavares rent richting de bal. Cibutavičius onderschept slim de pass. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Curva 09 8:0

61e minuut.
Ochman komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kołacki met een snelle inworp. Sós geeft een lange en hoge pass. Daar is Surowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mantuano is nu in balbezit. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Curva 09 9:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Cibutavičius passt de bal in één keer door. Daar is Surowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surowiec probeert naar een medespeler te passen. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Curva 09 10:0

71e minuut.
Klungelig pakt Beting de bal. Cibutavičius speelt de bal door. Daar is Kołacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sós is nu in balbezit. Sós haalt uit met een fantastische trap. Parque do Sabiá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parque do Sabiá met een harde bal richting middenveld. Kołacki kopt de bal weg. Sós is nu in balbezit. Sós geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Carmona kan de bal niet met de borst controleren. Cheşnoiu geeft een hoge lob. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Curva 09 11:0

80e minuut.
Jacarandá is nu in balbezit. Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Sós probeert naar een medespeler te passen. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius rent richting de bal. Sós rent richting de bal. Sós haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Ochman speelt de bal door. Kołacki geeft de bal voor. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius schiet op doel. Parque do Sabiá maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec geeft een lange en hoge pass. Tavares controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCxGaludo13 18%, Curva 09 82%.
WCxGaludo13 - Curva 09 11:0