Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carrapatos F.C real barbarençe
541 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 17.7
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
solide Verdedigen zwak


4e minuut.
Falleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusi verovert de bal door een tackle van achteren. Fusi probeert naar een medespeler te passen. Duranović rent richting de bal. Duranović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rezoagli rent richting de bal. Rezoagli geeft de bal voor. Roşoiu speelt de bal door. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Chinoranský verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu passt de bal zonder na te denken. Duranović rent richting de bal. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - real barbarençe 1:0

20e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinoranský rent richting de bal. Filip speelt de bal door. Klungelig pakt Duranović de bal. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zebulonsson geeft een hoge lob. Falleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Falleiro kan de bal niet met de borst controleren. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - real barbarençe 2:0

32e minuut.
Zebulonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebulonsson speelt de bal door. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović verovert de bal door een tackle van achteren. Duranović draait met de bal, schiet en ... Marrento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Roşoiu probeert naar een medespeler te passen. Zebulonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebulonsson passt de bal met de wreef. Duranović is nu in balbezit. Duranović draait met de bal, schiet en ... Marrento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Palarz is nu in balbezit. Palarz geeft een lange en hoge pass. Duranović rent richting de bal. Duranović schiet op doel. Marrento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - real barbarençe 3:0

45e minuut.
Marrento trapt de bal weg. Chinoranský probeert de bal met de borst te controleren. Fernandes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernandes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 24%, real barbarençe 76%.
Carrapatos F.C - real barbarençe 3:0

56e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Sandoval geeft een hoge lob. Inworp. Fusi met de inworp. Roşoiu geeft een lange en hoge pass. Marrento bokst de bal weg.

56e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Sandoval geeft een lange en hoge pass. Fusi kopt de bal weg. Chinoranský probeert de bal aan de voet te houden. Roşoiu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Chinoranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinoranský probeert naar een medespeler te passen. Sambista rent richting de bal. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
de Deus passt de bal in één keer door. Chinoranský is nu in balbezit. Fernandes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernandes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Chinoranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinoranský met een sublieme pass. Bonfante probeert naar een medespeler te passen. Chinoranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinoranský geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Duranović maakt een snoekduik en kopt de bal. Marrento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - real barbarençe 4:0

64e minuut.
Falleiro probeert de bal aan de voet te houden. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. de Deus is nu in balbezit. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu schiet op doel. Marrento bokst de bal weg. Paal! Duranović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - real barbarençe 5:0

72e minuut.
Daar is Falleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinoranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Falleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmento schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 28%, real barbarençe 72%.
Carrapatos F.C - real barbarençe 5:0