Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real barbarençe Carrapatos F.C
Normal Tactiek 541
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 33.9
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Roşoiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cigano komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Cigano passt de bal zonder na te denken. Fusi heeft problemen om de bal te vangen. Fusi met een sublieme pass. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Carrapatos F.C 0:1

8e minuut.
Burilli geeft de bal voor. Cigano probeert de bal aan de voet te houden. Duranović kopt de bal weg. Klungelig pakt Cigano de bal. Cigano draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Faveri verovert de bal door een tackle van achteren. Faveri geeft een lange en hoge pass. Duranović rent richting de bal. Duranović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Carrapatos F.C 0:2

22e minuut.
Janjetović onderschept slim de pass. Janjetović speelt de bal door. Sambista rent richting de bal. Duranović onderschept slim de pass. Duranović schiet op doel. Marrento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

24e minuut.
Cigano is nu in balbezit. Falleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Falleiro met een sublieme pass. Sarmento rent richting de bal. Sarmento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Faveri kopt de bal weg. Duranović heeft problemen om de bal te vangen. Falleiro rent richting de bal. Duranović is nu in balbezit. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žalac met een snelle inworp. Zebulonsson geeft de bal voor. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Falleiro is nu in balbezit. Cigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigano geeft een lange en hoge pass. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real barbarençe 72%, Carrapatos F.C 28%.
real barbarençe - Carrapatos F.C 0:2

50e minuut.
Fusi verovert de bal door een tackle van achteren. Fusi geeft een lange en hoge pass. Zebulonsson kan de bal niet met de borst controleren. Zebulonsson geeft een hoge lob. Duranović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Carrapatos F.C 0:3

55e minuut.
Daar is Rezoagli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rezoagli speelt de bal door. Sambista is nu in balbezit. Duranović verovert de bal door een tackle van achteren. Duranović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Burilli geeft een lange en hoge pass. Palarz geeft een hoge lob. Duranović rent richting de bal. Duranović haalt uit met een fantastische trap. Marrento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Carrapatos F.C 0:4

64e minuut.
Bonfante geeft een lange en hoge pass. Alvim probeert de bal aan de voet te houden. Zebulonsson speelt de bal door. Duranović rent richting de bal. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Janjetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjetović passt de bal met de wreef. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fusi onderschept slim de pass. Fusi probeert naar een medespeler te passen. Cigano is nu in balbezit. Cigano haalt uit met een fantastische trap. Marrento maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Burilli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rezoagli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Palarz is nu in balbezit. Palarz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sambista de bal. Duranović rent richting de bal. Duranović schiet op doel. Marrento bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real barbarençe 81%, Carrapatos F.C 19%.
real barbarençe - Carrapatos F.C 0:4