Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hawaii WCxGaludo13
442 Tactiek Guardiola
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.4 gemiddelde waardering 39.2
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Namor passt de bal zonder na te denken. Kołacki speelt de bal door. Sós is nu in balbezit. Sós draait met de bal, schiet en ... Cavalieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - WCxGaludo13 0:1

11e minuut.
Daar is Garcia Júnior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki passt de bal in één keer door. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós geeft de bal voor. Cavalieri bokst de bal weg. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - WCxGaludo13 0:2

27e minuut.
Surowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Surowiec met een sublieme pass. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós is nu in balbezit. Sós geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cibutavičius heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - WCxGaludo13 0:3

30e minuut.
Angelkov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arretado met de inworp. Garcia Júnior is nu in balbezit. Garcia Júnior schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daia is nu in balbezit. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius passt de bal in één keer door. Sós rent richting de bal. Sós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - WCxGaludo13 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 61%, WCxGaludo13 39%.
Hawaii - WCxGaludo13 0:4

47e minuut.
Daar is Michnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michnik geeft een lange en hoge pass. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - WCxGaludo13 0:5

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cibutavičius stond buitenspel. Ochman komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kołacki is nu in balbezit. Kołacki geeft de bal voor. Io-Io bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Surowiec schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Leme verovert de bal door een tackle van achteren. Leme speelt de bal door. Kołacki probeert naar een medespeler te passen. Sós rent richting de bal. Sós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kołacki is nu in balbezit. Kołacki geeft de bal voor. Branco rent richting de bal. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cheşnoiu heeft problemen om de bal te vangen. Cheşnoiu geeft een lange en hoge pass. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Surowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surowiec draait met de bal, schiet en ... Cavalieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - WCxGaludo13 0:6

77e minuut.
Surowiec passt de bal met de wreef. Daia verovert de bal door een tackle van achteren. Sós is nu in balbezit. Sós heeft problemen om de bal te vangen. Sós geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - WCxGaludo13 0:7

79e minuut.
Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec geeft de bal voor. Sós kopt de bal weg. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sós is nu in balbezit. Sós passt de bal zonder na te denken. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel. Cavalieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - WCxGaludo13 0:8

81e minuut.
Leme met een sublieme pass. Daar is Garcia Júnior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Sós geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sós passt de bal in één keer door. Kołacki rent richting de bal. Kołacki met een sublieme pass. Sós heeft problemen om de bal te vangen. Sós schiet op doel. Cavalieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - WCxGaludo13 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 72%, WCxGaludo13 28%.
Hawaii - WCxGaludo13 0:9