Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Derivados F.C Lobão Epidemia FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Pikachu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melnichuk onderschept slim de pass. Melnichuk speelt de bal door. Batıkan rent richting de bal. Batıkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:1

5e minuut.
Querubim geeft een hoge lob. Daar is Barros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostroun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostroun krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Garrido geeft de bal voor. Querubim rent richting de bal. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:2

8e minuut.
Balcerowicz met een sublieme pass. Grilo rent richting de bal. Grilo met een sublieme pass. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:3

11e minuut.
Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński passt de bal met de wreef. Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Batıkan rent richting de bal. Batıkan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:4

17e minuut.
Melnichuk passt de bal in één keer door. Oltenescu controleert de bal met de borst. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu schiet op doel. Mazaropi bokst de bal weg.

18e minuut.
Melnichuk met een sublieme pass. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Mazaropi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:5

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostroun met de inworp. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński geeft een lange en hoge pass. Oltenescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:6

24e minuut.
Balcerowicz met een sublieme pass. Daar is Zavalený, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavalený geeft de bal voor. Querubim kopt de bal weg. Melnichuk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Melnichuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnichuk geeft een hoge lob. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Vilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazaropi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Koszaliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batıkan rent richting de bal. Pikachu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pikachu krijgt een gele kaart. Batıkan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Batıkan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:7

30e minuut.
Oltenescu kopt de bal weg. Batıkan rent richting de bal. Ferreira begaat een overtreding. Batıkan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Batıkan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Melnichuk passt de bal in één keer door. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu rent richting de bal. Melnichuk geeft een hoge lob. Oltenescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:8

44e minuut.
Balcerowicz kopt de bal weg. Ceará heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira rent richting de bal. Batıkan verovert de bal door een tackle van achteren. Batıkan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derivados F.C 76%, Lobão Epidemia FC 24%.
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:8

46e minuut.
Kostroun met een snelle inworp. Koszaliński probeert de bal met de borst te controleren. Koszaliński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oltenescu de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Balcerowicz onderschept slim de pass. Balcerowicz geeft een lange en hoge pass. Batıkan heeft problemen om de bal te vangen. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Melnichuk passt de bal zonder na te denken. Batıkan heeft problemen om de bal te vangen. Batıkan passt de bal zonder na te denken. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:9

60e minuut.
Diniz geeft de bal voor. Inworp. Koszaliński met een snelle inworp. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński geeft een lange en hoge pass. Zavalený is nu in balbezit. Zavalený draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:10

82e minuut.
Vilar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostroun met de inworp. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnichuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Querubim de bal. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Melnichuk kopt de bal weg. Daar is Vilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derivados F.C 76%, Lobão Epidemia FC 24%.
Derivados F.C - Lobão Epidemia FC 0:11