Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eagles Football Club Khayeraz F.C.
Normal Tactiek 4-1-4-1
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Dantas Bispo geeft een lange en hoge pass. Marga is nu in balbezit. Cirilo begaat een overtreding. Cirilo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klon speelt de bal door. Daar is Pinga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinga probeert naar een medespeler te passen. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Alfredo Jaconi passt de bal zonder na te denken. da Fonseca speelt de bal door. Klon is nu in balbezit. Raparigueiro onderschept slim de pass. Raparigueiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Manca rent richting de bal. Manca geeft de bal voor. Quebrado is nu in balbezit. Marga is nu in balbezit. Marga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Manca met een snelle inworp. Bestry is nu in balbezit. Cirilo onderschept slim de pass. Klon is nu in balbezit. Klon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eagles Football Club 52%, Khayeraz F.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eagles Football Club - Khayeraz F.C. 0:0

63e minuut.
Quebrado geeft een hoge lob. Manca kan de bal niet met de borst controleren. Manca geeft de bal voor. Marga is nu in balbezit. Marga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zimmer verovert de bal door een tackle van achteren. Marga verovert de bal door een tackle van achteren. Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga rent richting de bal. Marga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Aprelino trapt de bal weg van het doel. Klon kopt de bal weg. Klungelig pakt Black de bal. Marga is nu in balbezit. Marga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manca zal de hoekschop nemen. Bestry kopt de bal weg. Black heeft problemen om de bal te vangen. Black schiet op doel. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eagles Football Club 47%, Khayeraz F.C. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eagles Football Club - Khayeraz F.C. 0:0