Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caldeirelli NJR FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ouro Olímpico passt de bal zonder na te denken. Mota heeft problemen om de bal te vangen. Kuerten bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Britador bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicoletti. Britador raakt geblesseerd tijdens het duel. Mota zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ouro Olímpico springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alckmin probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - NJR FC 1:0

24e minuut.
Belo is nu in balbezit. Belo passt de bal zonder na te denken. Lenzi probeert naar een medespeler te passen. Kuerten is nu in balbezit. Kuerten schiet op doel. Lopes Alcântara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lee onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kuerten de bal. Suarão bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee onderschept slim de pass. Lee haalt uit met een fantastische trap. Lopes Alcântara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Cacetada met een sublieme pass. Collor bereikt de bal nog maar net als eerste. Collor speelt de bal door. Ouro Olímpico is nu in balbezit. Ouro Olímpico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - NJR FC 2:0

45e minuut.
Kuerten is nu in balbezit. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuerten bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldeirelli 55%, NJR FC 45%.
Caldeirelli - NJR FC 2:0

50e minuut.
Colatusso onderschept slim de pass. Colatusso geeft de bal voor. Drumond heeft problemen om de bal te vangen. Kuerten rent richting de bal. Kuerten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldeirelli - NJR FC 2:1

75e minuut.
Lens geeft een hoge lob. Kuerten bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha maakt een afschuwelijke overtreding. Quintanilha is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Britador rent richting de bal. Belo onderschept slim de pass. Belo speelt de bal door. Kuerten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuerten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caldeirelli - NJR FC 2:2

90e minuut.
Ouro Olímpico passt de bal in één keer door. Beiçola is nu in balbezit. Lens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lens krijgt een gele kaart. Beiçola raakt geblesseerd tijdens het duel. Beiçola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldeirelli 58%, NJR FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caldeirelli - NJR FC 2:2