Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobão Epidemia FC Los Comunas
Normal Tactiek Treino Meias 352
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 44.8
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Jonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonak probeert naar een medespeler te passen. Gwit rent richting de bal. Gwit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Los Comunas 0:1

14e minuut.
Ivannisevich speelt de bal door. Zuhrić rent richting de bal. Zuhrić met een sublieme pass. Jonak rent richting de bal. Jonak geeft een hoge lob. Scamă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Jonak is nu in balbezit. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit met een sublieme pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zeka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Italiano komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Gwit met een sublieme pass. Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Betzold verovert de bal door een tackle van achteren. Betzold met een sublieme pass. Altimira bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit schiet op doel. Scamă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Batıkan met een sublieme pass. Jonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonak speelt de bal door. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel. Scamă bokst de bal weg. Daar is Italiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Los Comunas 0:2

26e minuut.
Italiano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Betzold met de inworp. Gwit rent richting de bal. Gwit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kostroun probeert naar een medespeler te passen. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel. Scamă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Garrido de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Los Comunas 0:3

36e minuut.
Kostroun is nu in balbezit. Kostroun geeft een hoge lob. Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek geeft een lange en hoge pass. Gwit maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszaliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuhrić controleert de bal met de borst. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Zuhrić passt de bal met de wreef. Osuna is nu in balbezit. Osuna passt de bal zonder na te denken. Gwit rent richting de bal. Gwit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Altimira passt de bal zonder na te denken. Jonak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balcerowicz. Balcerowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobão Epidemia FC 73%, Los Comunas 27%.
Lobão Epidemia FC - Los Comunas 0:3

47e minuut.
Żuczek geeft de bal voor. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostroun begaat een overtreding. Kostroun krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Zavalený is nu in balbezit. Żuczek is nu in balbezit. Żuczek passt de bal in één keer door. Batıkan rent richting de bal. Batıkan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński geeft een lange en hoge pass. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Zhao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - Los Comunas 1:3

65e minuut.
Betzold rent richting de bal. Betzold speelt de bal door. Italiano heeft problemen om de bal te vangen. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Osuna speelt de bal door. Altimira bereikt de bal nog maar net als eerste. Altimira passt de bal in één keer door. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Scamă trapt de bal weg. Ivannisevich kopt de bal weg. Altimira met een sublieme pass. Gwit is nu in balbezit. Gwit haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Melnichuk controleert de bal met de borst. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Altimira is nu in balbezit. Gwit rent richting de bal. Gwit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dumiok geeft een hoge lob. Italiano kopt de bal weg. Melnichuk speelt de bal door. Zavalený is nu in balbezit. Zavalený geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Inworp. Betzold met de inworp. Gwit is nu in balbezit. Gwit schiet op doel. Na een snelle pass probeert Italiano de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Betzold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwit rent richting de bal. Gwit passt de bal in één keer door. Altimira rent richting de bal. Altimira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobão Epidemia FC 67%, Los Comunas 33%.
Lobão Epidemia FC - Los Comunas 1:3