Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobão Epidemia FC NJR FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 19.7
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barboza met een snelle inworp. Zavalený geeft een hoge lob. Oltenescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - NJR FC 1:0

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Scamă niet meer kan verder spelen. Shikuku komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Fontana geeft een lange en hoge pass. Alckmin kopt de bal weg. Batıkan rent richting de bal. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - NJR FC 2:0

13e minuut.
Batıkan met een sublieme pass. Daar is Zavalený, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavalený passt de bal in één keer door. Batıkan rent richting de bal. Batıkan draait met de bal, schiet en ... Dreher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lee rent richting de bal. Lee met een sublieme pass. Batıkan rent richting de bal. Batıkan schiet op doel. Dreher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - NJR FC 3:0

16e minuut.
Fontana met de inworp. Zavalený rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canhoto. Canhoto krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Zavalený passt de bal in één keer door. Barboza is nu in balbezit. Barboza speelt de bal door. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Batıkan haalt uit met een fantastische trap. Canhoto probeert de bal aan de voet te houden. Melnichuk speelt de bal door. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - NJR FC 4:0

32e minuut.
Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński passt de bal zonder na te denken. Melnichuk speelt de bal door. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Baley rent richting de bal. Melnichuk geeft een lange en hoge pass. Alckmin is nu in balbezit. Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lee rent richting de bal. Barboza verovert de bal door een tackle van achteren. Barboza passt de bal met de wreef. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - NJR FC 5:0

36e minuut.
Kuerten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuerten passt de bal met de wreef. Nicoletti probeert de bal aan de voet te houden. Zavalený rent richting de bal. Zavalený geeft een lange en hoge pass. Dreher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alckmin met een harde bal richting middenveld. Melnichuk kopt de bal weg. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - NJR FC 6:0

42e minuut.
Fontana verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Russo met de inworp. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobão Epidemia FC 32%, NJR FC 68%.
Lobão Epidemia FC - NJR FC 6:0

46e minuut.
Batıkan passt de bal zonder na te denken. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński geeft een hoge lob. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - NJR FC 7:0

50e minuut.
Zavalený geeft de bal voor. Lenzi kopt de bal weg. Colatusso rent richting de bal. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Barboza met een sublieme pass. Batıkan heeft problemen om de bal te vangen. Batıkan met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - NJR FC 8:0

54e minuut.
Alckmin is nu in balbezit. Alckmin geeft de bal voor. Inworp. Fontana met een snelle inworp. Zavalený geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Dreher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - NJR FC 9:0

58e minuut.
Canhoto rent richting de bal. Barboza onderschept slim de pass. Barboza speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - NJR FC 10:0

59e minuut.
Kuerten passt de bal met de wreef. Canhoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan rent richting de bal. Batıkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lee kopt de bal weg. Fontana probeert de bal aan de voet te houden. Barboza probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel. Dreher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zavalený geeft een hoge lob. Lenzi controleert de bal met de borst. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński geeft de bal voor. Lens heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobão Epidemia FC - NJR FC 11:0

69e minuut.
Batıkan is nu in balbezit. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Melnichuk geeft een lange en hoge pass. Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński passt de bal zonder na te denken. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Belo probeert naar een medespeler te passen. Canhoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza begaat een overtreding. Barboza krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Klungelig pakt Koszaliński de bal. Koszaliński geeft een lange en hoge pass. Batıkan kan de bal niet met de borst controleren. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Alckmin geeft de bal voor. Inworp. Zavalený met de inworp. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Doeltrap. Alckmin trapt de bal weg. Melnichuk geeft de bal voor. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Melnichuk verovert de bal door een tackle van achteren. Melnichuk passt de bal in één keer door. Oltenescu rent richting de bal. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan haalt uit met een fantastische trap. Dreher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobão Epidemia FC 24%, NJR FC 76%.
Lobão Epidemia FC - NJR FC 11:0