Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julyana Team Kelly
Attack Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Santos met een sublieme pass. van der Velde rent richting de bal. van der Velde speelt de bal door. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bociarskis kopt de bal weg. Lodihiani geeft een lange en hoge pass. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk schiet op doel. Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 1:0

7e minuut.
Bociarskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociarskis geeft de bal voor. Catatau kan de bal niet met de borst controleren. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 2:0

10e minuut.
Montford is nu in balbezit. Montford passt de bal met de wreef. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap. Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 3:0

11e minuut.
Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk verovert de bal door een tackle van achteren. Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... Santos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ebetürk kopt de bal weg. Lodihiani kan de bal niet met de borst controleren. Montford is nu in balbezit. Lodihiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodihiani draait met de bal, schiet en ... Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 4:0

16e minuut.
Jordão met een sublieme pass. Ebetürk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Venâncio. Venâncio krijgt een gele kaart. Ebetürk raakt geblesseerd tijdens het duel. Montford met een snel genomen vrije trap. Lodihiani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Montford is nu in balbezit. Montford passt de bal met de wreef. Bociarskis probeert naar een medespeler te passen. Lodihiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodihiani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Catatau heeft problemen om de bal te vangen. Lodihiani is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wilkins passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert van der Velde de bal onder controle te krijgen. Lodihiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lodihiani is nu in balbezit. Lodihiani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Panke kopt de bal weg. Mezzana is nu in balbezit. Mezzana passt de bal zonder na te denken. van der Velde rent richting de bal. van der Velde geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Venâncio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catatau rent richting de bal. Catatau geeft een lange en hoge pass. Wilkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilkins geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lodihiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodihiani probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 5:0

30e minuut.
Bociarskis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wisiński komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Venâncio is nu in balbezit. Jordão verovert de bal door een tackle van achteren. Jordão met een sublieme pass. Mezzana geeft een hoge lob. Lodihiani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Venâncio kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Velde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jordão rent richting de bal. Jordão geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mezzana speelt de bal door. Brum geeft de bal voor. van der Velde heeft problemen om de bal te vangen. van der Velde geeft een hoge lob. Ebetürk krijgt zijn hoofd ertegen. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pedroni is nu in balbezit. Mezzana verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ebetürk de bal. Ebetürk geeft een hoge lob. Lodihiani springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzana onderschept slim de pass. Mezzana met een sublieme pass. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lodihiani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julyana 15%, Team Kelly 85%.
julyana - Team Kelly 6:0

46e minuut.
Klungelig pakt van der Velde de bal. van der Velde speelt de bal door. Mezzana is nu in balbezit. Mezzana geeft een lange en hoge pass. Lodihiani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 7:0

48e minuut.
Ribas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wisiński met een snelle inworp. Mezzana rent richting de bal. Mezzana geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mezzana kopt de bal weg. Lodihiani probeert de bal aan de voet te houden. Wisiński rent richting de bal. Wisiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Lodihiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kozak speelt de bal door. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński geeft de bal voor. Jordão rent richting de bal. Jordão geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wisiński onderschept slim de pass. Wisiński speelt de bal door. Lodihiani is nu in balbezit. Lodihiani schiet op doel. Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 8:0

60e minuut.
Montford probeert naar een medespeler te passen. van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde probeert naar een medespeler te passen. Lodihiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodihiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Catatau geeft een hoge lob. Wisiński kopt de bal weg. Montford speelt de bal door. Ebetürk kan de bal niet met de borst controleren. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Catatau de bal. Lodihiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodihiani haalt uit met een fantastische trap. Santos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 9:0

66e minuut.
Pedroni rent richting de bal. Montford onderschept slim de pass. Montford speelt de bal door. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
van der Velde geeft de bal voor. Daar is Catatau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venâncio rent richting de bal. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 10:0

69e minuut.
Petry speelt de bal door. Klungelig pakt Penadinho de bal. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 11:0

70e minuut.
Ebetürk probeert naar een medespeler te passen. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński speelt de bal door. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 12:0

72e minuut.
Lodihiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodihiani speelt de bal door. Ebetürk rent richting de bal. Montford rent richting de bal. Montford schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 13:0

75e minuut.
Montford probeert naar een medespeler te passen. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński passt de bal zonder na te denken. Lodihiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodihiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 14:0

80e minuut.
Mezzana passt de bal in één keer door. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński passt de bal zonder na te denken. Lodihiani rent richting de bal. Lodihiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 15:0

82e minuut.
Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak geeft een lange en hoge pass. Montford kopt de bal weg. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Team Kelly 16:0

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Montford de bal onder controle te krijgen. Catatau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ebetürk. Ebetürk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julyana 17%, Team Kelly 83%.
julyana - Team Kelly 16:0