Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Boys S.C. Real Sharks F.C.
Normal Tactiek Ataque
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 36
zwak Schieten solide
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
da Roseira verovert de bal door een tackle van achteren. Richter rent richting de bal. Naia is nu in balbezit. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter haalt uit met een fantastische trap. Zulu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:1

6e minuut.
Nem onderschept slim de pass. Nem met een sublieme pass. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov schiet op doel. Lorini probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vella neemt de hoekschop. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel. Zulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Klungelig pakt Lorini de bal. Vella rent richting de bal. Vella passt de bal met de wreef. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:2

23e minuut.
Tarvuzov kopt de bal weg. Medonho rent richting de bal. Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. Zulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Vella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel passt de bal met de wreef. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:3

29e minuut.
Richter met een snelle inworp. Nem rent richting de bal. Nem passt de bal in één keer door. Daar is Tarvuzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:4

29e minuut.
Fabri probeert naar een medespeler te passen. da Roseira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:5

37e minuut.
Fabri is nu in balbezit. Sancho onderschept slim de pass. Nem geeft de bal voor. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Boys S.C. 65%, Real Sharks F.C. 35%.
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:5

49e minuut.
Geisel met de inworp. Vella rent richting de bal. Vella geeft een hoge lob. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:6

53e minuut.
Nem met een sublieme pass. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov passt de bal in één keer door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nem rent richting de bal. Nem passt de bal in één keer door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter passt de bal zonder na te denken. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:7

59e minuut.
Inworp. Richter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nem geeft de bal voor. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:8

65e minuut.
Tarvuzov onderschept slim de pass. Lorini is nu in balbezit. Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:9

71e minuut.
Nem geeft een hoge lob. Geisel is nu in balbezit. Geisel geeft een lange en hoge pass. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gregório bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella verovert de bal door een tackle van achteren. Vella met een sublieme pass. Daar is Tarvuzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvuzov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Richter onderschept slim de pass. Richter passt de bal in één keer door. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel. Zulu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:10

81e minuut.
Naia rent richting de bal. Tarvuzov onderschept slim de pass. Gregório rent richting de bal. Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. Zulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:11

84e minuut.
Nem rent richting de bal. Nem geeft een lange en hoge pass. Lorini is nu in balbezit. Tarvuzov onderschept slim de pass. Tarvuzov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Boys S.C. 73%, Real Sharks F.C. 27%.
Golden Boys S.C. - Real Sharks F.C. 0:11