Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barril do chaves Mochila F.C
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Simplício passt de bal zonder na te denken. Chevette Vermelho controleert de bal met de borst. Rincon met een sublieme pass. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino schiet op doel. Osório kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Piero geeft een lange en hoge pass. Daar is Altamiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pingo rent richting de bal. Rivellino onderschept slim de pass. Rivellino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Osório probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Chevette Vermelho onderschept slim de pass. Chevette Vermelho probeert naar een medespeler te passen. Pontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontin geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Batistuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Klungelig pakt Pingo de bal. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino geeft de bal voor. Klungelig pakt Simplício de bal. Simplício schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Mochila F.C 1:0

39e minuut.
Oxalá met een sublieme pass. Pingo heeft problemen om de bal te vangen. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino schiet op doel. Altamiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Mochila F.C 2:0

42e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero geeft de bal voor. Klungelig pakt Altamiro de bal. Rivellino rent richting de bal. Rivellino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barril do chaves 27%, Mochila F.C 73%.
barril do chaves - Mochila F.C 2:0

49e minuut.
Assis geeft een lange en hoge pass. Daar is Sandrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Mochila F.C 2:1

61e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu geeft een lange en hoge pass. Rincon speelt de bal door. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontin probeert naar een medespeler te passen. Sandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barril do chaves 45%, Mochila F.C 55%.
barril do chaves - Mochila F.C 2:1