Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotiva FC tarumã
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sócrates is nu in balbezit. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Flutuante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flutuante krijgt een gele kaart. Varela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varela wilt de vrije trap nemen. Simães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yano kan de bal niet met de borst controleren. Yano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - tarumã 0:1

8e minuut.
Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sócrates rent richting de bal. Sócrates passt de bal zonder na te denken. Cini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Borja onderschept slim de pass. Yano verovert de bal door een tackle van achteren. Flutuante bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano onderschept slim de pass. Yano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - tarumã 0:2

43e minuut.
Luxemburgo rent richting de bal. Luxemburgo geeft de bal voor. Klungelig pakt Borja de bal. Yano onderschept slim de pass. Yano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - tarumã 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiva FC 47%, tarumã 53%.
Locomotiva FC - tarumã 0:3

64e minuut.
Flutuante kopt de bal weg. Belfort rent richting de bal. Figo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiva FC 55%, tarumã 45%.
Locomotiva FC - tarumã 0:3