Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sharks F.C. Team Kelly
Ataque Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 18.4
zeer goed Schieten matig
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Nem passt de bal zonder na te denken. Catatau rent richting de bal. Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Tarvuzov schiet op doel. Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Team Kelly 1:0

6e minuut.
Nem speelt de bal door. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vella de bal. Vella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Team Kelly 2:0

14e minuut.
Nem geeft een lange en hoge pass. Brum is nu in balbezit. Brum passt de bal zonder na te denken. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Santos bokst de bal weg.

16e minuut.
Kalmarski met een sublieme pass. Geisel probeert de bal aan de voet te houden. Vella met een sublieme pass. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kalmarski probeert naar een medespeler te passen. Richter rent richting de bal. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Team Kelly 3:0

26e minuut.
Pedroni speelt de bal door. Penadinho rent richting de bal. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Team Kelly 4:0

28e minuut.
Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Penadinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarvuzov raakt geblesseerd tijdens het duel. Geisel met een snel genomen vrije trap. Tarvuzov probeert de bal aan de voet te houden. Tarvuzov schiet op doel. Daar is Brum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vella zal de hoekschop nemen. Tarvuzov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Team Kelly 5:0

43e minuut.
Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel onderschept slim de pass. Geisel passt de bal in één keer door. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sharks F.C. 42%, Team Kelly 58%.
Real Sharks F.C. - Team Kelly 5:0

46e minuut.
Daar is Penadinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vella verovert de bal door een tackle van achteren. Vella passt de bal zonder na te denken. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. Santos bokst de bal weg.

48e minuut.
Santos probeert naar een medespeler te passen. Nem kopt de bal weg. Pedregosa is nu in balbezit. Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Tarvuzov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Richter onderschept slim de pass. Richter passt de bal met de wreef. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Team Kelly 6:0

53e minuut.
Nem kopt de bal weg. Pedroni is nu in balbezit. Geisel onderschept slim de pass. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nem onderschept slim de pass. Nem speelt de bal door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Team Kelly 7:0

64e minuut.
Vella met de inworp. Geisel is nu in balbezit. Geisel geeft een lange en hoge pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Alencar geeft een lange en hoge pass. Venâncio kopt de bal weg. Ocieczek geeft de bal voor. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Sancho speelt de bal door. Nem rent richting de bal. Nem probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Team Kelly 8:0

77e minuut.
Nem rent richting de bal. Nem passt de bal zonder na te denken. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov onderschept slim de pass. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Team Kelly 9:0

81e minuut.
Geisel rent richting de bal. Geisel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pedregosa de bal. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Brum trapt de bal weg. Geisel heeft problemen om de bal te vangen. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov heeft problemen om de bal te vangen. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Santos trapt de bal weg van het doel. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem speelt de bal door. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Nem is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedroni. Nem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nem zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vella geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sharks F.C. 25%, Team Kelly 75%.
Real Sharks F.C. - Team Kelly 9:0