Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Kelly Real Sharks F.C.
Normal Tactiek Ataque
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 36.7
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Tarvuzov is nu in balbezit. Pedregosa rent richting de bal. Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Tarvuzov schiet op doel. Brum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ljubić geeft een lange en hoge pass. Daar is Catatau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Nem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Richter is nu in balbezit. Richter passt de bal in één keer door. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Richter zal de hoekschop nemen. Nem kopt de bal weg. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelly - Real Sharks F.C. 0:1

16e minuut.
Pedroni rent richting de bal. Geisel onderschept slim de pass. Geisel passt de bal zonder na te denken. Tarvuzov heeft problemen om de bal te vangen. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Geisel passt de bal in één keer door. Nem is nu in balbezit. Nem passt de bal met de wreef. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov schiet op doel. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelly - Real Sharks F.C. 0:2

36e minuut.
Richter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nem is nu in balbezit. Nem passt de bal zonder na te denken. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelly - Real Sharks F.C. 0:3

44e minuut.
Geisel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vella heeft problemen om de bal te vangen. Vella speelt de bal door. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelly 72%, Real Sharks F.C. 28%.
Team Kelly - Real Sharks F.C. 0:3

50e minuut.
Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Nem is nu in balbezit. Nem speelt de bal door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ... Santos bokst de bal weg.

53e minuut.
Geisel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vella de bal. Vella passt de bal zonder na te denken. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Santos trapt de bal weg van het doel. Inworp. Richter met een snelle inworp. Nem rent richting de bal. Nem geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vella probeert de bal met de borst te controleren. Vella geeft een lange en hoge pass. Richter probeert de bal met de borst te controleren. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ocieczek passt de bal met de wreef. Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel passt de bal zonder na te denken. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Richter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kalmarski is nu in balbezit. Kalmarski passt de bal in één keer door. Richter is nu in balbezit. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov schiet op doel. Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Brum geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Richter neemt de hoekschop. Vella rent richting de bal. Vella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelly - Real Sharks F.C. 0:4

87e minuut.
Richter kopt de bal weg. Tarvuzov kan de bal niet met de borst controleren. Tarvuzov probeert naar een medespeler te passen. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella schiet op doel. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelly 74%, Real Sharks F.C. 26%.
Team Kelly - Real Sharks F.C. 0:4