Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Boys S.C. julyana
Normal Tactiek Attack
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 51.1
weak Schieten very good
average Passen solid
poor Verdedigen average


9e minuut.
Ebetürk verovert de bal door een tackle van achteren. Ebetürk speelt de bal door. Klungelig pakt Montford de bal. Montford haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ebetürk de bal onder controle te krijgen. Zulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Wilkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Velde geeft een hoge lob. Kurlej rent richting de bal. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:1

12e minuut.
Mezzana probeert naar een medespeler te passen. Kurlej rent richting de bal. Kurlej geeft de bal voor. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... Zulu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Montford rent richting de bal. Montford passt de bal met de wreef. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Wilkins speelt de bal door. Mezzana rent richting de bal. Mezzana geeft een lange en hoge pass. Wisiński geeft de bal voor. Ebetürk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jordão met de inworp. van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde geeft de bal voor. Kurlej maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:2

23e minuut.
Statu is nu in balbezit. Statu geeft een lange en hoge pass. Ebetürk kopt de bal weg. Kurlej rent richting de bal. Kurlej schiet op doel. Zulu bokst de bal weg. Klungelig pakt Lorini de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:3

24e minuut.
Montford onderschept slim de pass. Montford speelt de bal door. Daar is Ebetürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej is nu in balbezit. Montford is nu in balbezit. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wilkins is nu in balbezit. Wilkins geeft een hoge lob. Ebetürk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurlej maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:4

31e minuut.
Rattata probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mezzana geeft een lange en hoge pass. Ebetürk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:5

35e minuut.
Wilkins met een sublieme pass. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk passt de bal in één keer door. Kurlej rent richting de bal. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Zulu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jordão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk geeft een lange en hoge pass. Kurlej rent richting de bal. Medonho bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

39e minuut.
Wisiński geeft een hoge lob. Montford kopt de bal weg. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... Zulu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:6

45e minuut.
Montford probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ebetürk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montford legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Boys S.C. 79%, julyana 21%.
Golden Boys S.C. - julyana 0:6

48e minuut.
Medonho geeft een hoge lob. Ebetürk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montford haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:7

50e minuut.
Marinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naia bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford verovert de bal door een tackle van achteren. Montford geeft een hoge lob. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:8

51e minuut.
Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński geeft een lange en hoge pass. Jordão kopt de bal weg. Ebetürk probeert de bal met de borst te controleren. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:9

52e minuut.
Fabri rent richting de bal. Fabri passt de bal met de wreef. Medonho rent richting de bal. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montford heeft problemen om de bal te vangen. Montford draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej schiet op doel. Zulu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rattata rent richting de bal. Rattata passt de bal zonder na te denken. Wilkins geeft een lange en hoge pass. Kurlej rent richting de bal. Kurlej schiet op doel. Zulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Fortes rent richting de bal. Jordão onderschept slim de pass. Jordão passt de bal met de wreef. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej schiet op doel. Zulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Mezzana geeft een hoge lob. Jordão rent richting de bal. Jordão geeft een lange en hoge pass. Kurlej kan de bal niet met de borst controleren. Kurlej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mezzana is nu in balbezit. Mezzana passt de bal in één keer door. Montford geeft een lange en hoge pass. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wisiński is nu in balbezit. Wisiński geeft de bal voor. Ebetürk speelt de bal door. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:10

68e minuut.
Ebetürk speelt de bal door. Montford probeert naar een medespeler te passen. Kurlej probeert de bal met de borst te controleren. Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kozak kopt de bal weg. Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford passt de bal in één keer door. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zulu trapt de bal weg van het doel. Mezzana kopt de bal weg. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
van der Velde kopt de bal weg. Klungelig pakt Naia de bal. Montford met een sublieme pass. Kurlej heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:11

75e minuut.
van der Velde met een snelle inworp. Jordão heeft problemen om de bal te vangen. Fortes met een sublieme pass. Montford is nu in balbezit. Montford geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wisiński rent richting de bal. Wisiński passt de bal zonder na te denken. Medonho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurlej rent richting de bal. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Zulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montford heeft problemen om de bal te vangen. Montford draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:12

82e minuut.
Jordão is nu in balbezit. Jordão draait met de bal, schiet en ... Ebetürk probeert de bal aan de voet te houden. Ebetürk geeft een lange en hoge pass. Kurlej krijgt zijn hoofd ertegen. Zulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk passt de bal met de wreef. Kurlej rent richting de bal. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - julyana 0:13

89e minuut.
Kurlej rent richting de bal. Kurlej passt de bal met de wreef. Ebetürk heeft problemen om de bal te vangen. Montford is nu in balbezit. Montford haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Boys S.C. 83%, julyana 17%.
Golden Boys S.C. - julyana 0:13