Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barril do chaves Locomotiva FC
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


14e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Gamarra geeft een lange en hoge pass. Daar is Sócrates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gamarra passt de bal in één keer door. Rincon met een sublieme pass. Matias met een sublieme pass. Rivellino rent richting de bal. Rivellino passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Matias passt de bal met de wreef. Daar is Rivellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivellino passt de bal in één keer door. Simplício rent richting de bal. Simplício schiet op doel. Simães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Inworp. Lorenzini met een snelle inworp. Klungelig pakt Rincon de bal. Rincon geeft een lange en hoge pass. Daar is Violento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gamarra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baquero rent richting de bal. Baquero speelt de bal door. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barril do chaves 34%, Locomotiva FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barril do chaves - Locomotiva FC 0:0

53e minuut.
Lorenzini passt de bal in één keer door. Gamarra speelt de bal door. Rincon speelt de bal door. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino haalt uit met een fantastische trap. Simães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Beterraba de bal. Rivellino is nu in balbezit. Sócrates met een sublieme pass. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blitz. Abreu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lorenzini met een snel genomen vrije trap. Rivellino geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Locomotiva FC 1:0

59e minuut.
Flutuante rent richting de bal. Simplício verovert de bal door een tackle van achteren. Rincon met een sublieme pass. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino draait met de bal, schiet en ... Simães bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Locomotiva FC 2:0

61e minuut.
Cini probeert naar een medespeler te passen. Blitz is nu in balbezit. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz onderschept slim de pass. Blitz haalt uit met een fantastische trap. Batistuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

88e minuut.
Gamarra probeert naar een medespeler te passen. Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon met een sublieme pass. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Locomotiva FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barril do chaves 51%, Locomotiva FC 49%.
barril do chaves - Locomotiva FC 3:0