Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julyana Real Sharks F.C.
Attack Tactiek Ataque
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 39.2
solide Schieten redelijk
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Bochinsky kopt de bal weg. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Real Sharks F.C. 1:0

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tarvuzov stond buitenspel. van der Velde neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Ljubić de bal. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Porkka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ebetürk maakt een snoekduik en kopt de bal. Drommel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu passt de bal in één keer door. Mezzana speelt de bal door. Wisiński rent richting de bal. Wisiński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
van der Velde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalmarski. Bochinsky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurlej komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nem is nu in balbezit. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde is nu in balbezit. Richter onderschept slim de pass. Richter met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
van der Velde passt de bal zonder na te denken. Porkka is nu in balbezit. Nem geeft een hoge lob. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Olhos Verdes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julyana 43%, Real Sharks F.C. 57%.
julyana - Real Sharks F.C. 1:0

50e minuut.
Wisiński rent richting de bal. Wisiński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pucci de bal onder controle te krijgen. Ebetürk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Real Sharks F.C. 2:0

62e minuut.
Porkka rent richting de bal. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem passt de bal in één keer door. Vella rent richting de bal. Vella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk geeft de bal voor. Ocieczek heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Real Sharks F.C. 3:0

81e minuut.
Sancho passt de bal in één keer door. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt van der Velde zijn tegenspeler op de grond. van der Velde krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Inworp. Porkka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk geeft een lange en hoge pass. Drommel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
van der Velde kopt de bal weg. Inworp. Nem met een snelle inworp. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk schiet op doel. Drommel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julyana 33%, Real Sharks F.C. 67%.
julyana - Real Sharks F.C. 3:0