Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Kelly Golden Boys S.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa geeft de bal voor. Fortes is nu in balbezit. Petry verovert de bal door een tackle van achteren. Petry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Petry rent richting de bal. Gregório onderschept slim de pass. Penadinho onderschept slim de pass. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pedroni probeert de bal met de borst te controleren. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pedroni krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Naia speelt de bal door. da Roseira rent richting de bal. da Roseira speelt de bal door. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pedregosa is nu in balbezit. da Roseira onderschept slim de pass. da Roseira probeert naar een medespeler te passen. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gregório bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni onderschept slim de pass. Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho schiet op doel. Zulu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelly - Golden Boys S.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelly 49%, Golden Boys S.C. 51%.
Team Kelly - Golden Boys S.C. 1:0

49e minuut.
Gregório rent richting de bal. Penadinho verovert de bal door een tackle van achteren. Penadinho met een sublieme pass. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Venâncio is nu in balbezit. Venâncio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caiapó met een snelle inworp. da Roseira geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
da Roseira rent richting de bal. da Roseira passt de bal in één keer door. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri haalt uit met een fantastische trap. Catatau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caiapó geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rattata maakt een snoekduik en kopt de bal. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelly 51%, Golden Boys S.C. 49%.
Team Kelly - Golden Boys S.C. 1:0