Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotiva FC Mochila F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Chevette Vermelho rent richting de bal. Chevette Vermelho probeert naar een medespeler te passen. Sandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrin draait met de bal, schiet en ... Simães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Mochila F.C 0:1

21e minuut.
Flutuante passt de bal zonder na te denken. Sócrates bereikt de bal nog maar net als eerste. Sócrates met een sublieme pass. Blitz rent richting de bal. Blitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fernando de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando de Souza geeft de bal voor. Beterraba heeft problemen om de bal te vangen. Sandrin rent richting de bal. Sandrin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Oxalá rent richting de bal. Oxalá geeft een lange en hoge pass. Borja heeft problemen om de bal te vangen. Chevette Vermelho is nu in balbezit. Chevette Vermelho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Mochila F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiva FC 49%, Mochila F.C 51%.
Locomotiva FC - Mochila F.C 0:2

55e minuut.
Daar is Beterraba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sócrates is nu in balbezit. Chevette Vermelho begaat een overtreding. Chevette Vermelho krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Oscariosti met een sublieme pass. Rissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beterraba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rissi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chevette Vermelho neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiva FC 55%, Mochila F.C 45%.
Locomotiva FC - Mochila F.C 0:2