Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barril do chaves tarumã
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Matias met een sublieme pass. Rivellino rent richting de bal. Rivellino passt de bal in één keer door. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Curê kopt de bal weg. Daar is Torres Martinez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincon met een sublieme pass. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pinga speelt de bal door. Baquero kopt de bal weg. Figo geeft een lange en hoge pass. Simplício rent richting de bal. Simplício schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - tarumã 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barril do chaves 33%, tarumã 67%.
barril do chaves - tarumã 1:0

48e minuut.
Simplício verovert de bal door een tackle van achteren. Simplício geeft een hoge lob. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - tarumã 2:0

52e minuut.
Rivellino is nu in balbezit. Rivellino passt de bal in één keer door. Simplício is nu in balbezit. Simplício draait met de bal, schiet en ... Pinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - tarumã 3:0

57e minuut.
Klungelig pakt Clausi de bal. Rincon is nu in balbezit. Rincon passt de bal zonder na te denken. Simplício rent richting de bal. Simplício haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Rincon probeert naar een medespeler te passen. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero met een sublieme pass. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Abreu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra speelt de bal door. Simplício rent richting de bal. Simplício haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rincon is nu in balbezit. Rivellino rent richting de bal. Akkari speelt de bal door. Yano is nu in balbezit. Yano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Varela rent richting de bal. Varela passt de bal zonder na te denken. Yano rent richting de bal. Yano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - tarumã 3:1

87e minuut.
Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausi rent richting de bal. Met opzet legt Gamarra zijn tegenspeler op de grond. Gamarra krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Batistuta trapt de bal weg. Rincon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Curê de bal onder controle te krijgen. Simplício is nu in balbezit. Simplício schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barril do chaves 26%, tarumã 74%.
barril do chaves - tarumã 3:1