Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Kelly barril do chaves
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 23.9
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


16e minuut.
Rincon rent richting de bal. Simplício rent richting de bal. Daar is Simplício, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. Gamarra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baquero de bal. Penadinho rent richting de bal. Penadinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelly 58%, barril do chaves 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Kelly - barril do chaves 0:0

48e minuut.
Daar is Panke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piero met de inworp. Matias rent richting de bal. Matias geeft een hoge lob. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Pedroni is nu in balbezit. Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baquero krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício draait met de bal, schiet en ... Pedregosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelly - barril do chaves 0:1

63e minuut.
Abreu passt de bal in één keer door. Simplício is nu in balbezit. Simplício probeert naar een medespeler te passen. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Alencar kopt de bal weg. Abreu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alencar onderschept slim de pass. Petry is nu in balbezit. Petry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Kelly - barril do chaves 1:1

69e minuut.
Lorenzini met een sublieme pass. Simplício probeert naar een medespeler te passen. Brum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Abreu controleert de bal met de borst. Abreu passt de bal met de wreef. Daar is Piero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panke bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke draait met de bal, schiet en ... Batistuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Pedregosa kopt de bal weg. Abreu rent richting de bal. Petry verovert de bal door een tackle van achteren. Petry haalt uit met een fantastische trap. Batistuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelly - barril do chaves 2:1

80e minuut.
Simplício kopt de bal weg. Pedregosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino haalt uit met een fantastische trap. Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Kelly - barril do chaves 2:2

86e minuut.
Pedregosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ponciano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelly 52%, barril do chaves 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Kelly - barril do chaves 2:2