Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mochila F.C julyana
Normal Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 42
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen good


4e minuut.
Oxalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka onderschept slim de pass. Porkka passt de bal in één keer door. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - julyana 0:1

24e minuut.
Kurlej passt de bal zonder na te denken. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal met de wreef. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk schiet op doel. Osório probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - julyana 0:2

30e minuut.
Mezzana passt de bal in één keer door. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk passt de bal zonder na te denken. Kurlej rent richting de bal. Kurlej schiet op doel. Osório verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mezzana met de inworp. Wisiński heeft problemen om de bal te vangen. Wisiński geeft de bal voor. Altamiro kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk schiet op doel. Osório werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - julyana 0:3

45e minuut.
Mezzana geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kurlej de bal onder controle te krijgen. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mochila F.C 76%, julyana 24%.
Mochila F.C - julyana 0:3

47e minuut.
Oscariosti is nu in balbezit. Oscariosti passt de bal zonder na te denken. Kozak probeert naar een medespeler te passen. Kurlej rent richting de bal. Kurlej draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Osório probeert naar een medespeler te passen. Porkka rent richting de bal. Porkka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Altamiro geeft een lange en hoge pass. Gómez-Cano kopt de bal weg. Bochinsky heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - julyana 0:4

61e minuut.
Oxalá probeert de bal aan de voet te houden. Mezzana rent richting de bal. Mezzana speelt de bal door. Kurlej rent richting de bal. Kurlej geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - julyana 0:5

63e minuut.
Porkka met een sublieme pass. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal in één keer door. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej probeert naar een medespeler te passen. Osório probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - julyana 0:6

69e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Kurlej is nu in balbezit. Vassoler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gómez-Cano passt de bal zonder na te denken. Vassoler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej onderschept slim de pass. Kurlej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - julyana 0:7

73e minuut.
Oxalá is nu in balbezit. Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Wisiński geeft een hoge lob. Vassoler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej schiet op doel. Osório werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - julyana 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mochila F.C 85%, julyana 15%.
Mochila F.C - julyana 0:8