Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julyana Mochila F.C
Attack Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 16.1
very good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vassoler rent richting de bal. Kurlej onderschept slim de pass. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Mochila F.C 1:0

8e minuut.
Altamiro is nu in balbezit. Ebetürk onderschept slim de pass. Ebetürk met een sublieme pass. Kurlej rent richting de bal. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vassoler kopt de bal weg. Kurlej rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opala. Opala krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Vassoler kopt de bal weg. Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscariosti rent richting de bal. Oscariosti met een sublieme pass. van der Velde geeft de bal voor. Osório probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Montford verovert de bal door een tackle van achteren. Montford geeft een hoge lob. Vassoler heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Montford met een sublieme pass. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński passt de bal zonder na te denken. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Oscariosti rent richting de bal. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscariosti speelt de bal door. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Opala is nu in balbezit. Montford onderschept slim de pass. Montford geeft een lange en hoge pass. Kurlej springt en kopt de bal. Osório werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Mochila F.C 2:0

38e minuut.
van der Velde verovert de bal door een tackle van achteren. van der Velde passt de bal zonder na te denken. Mezzana rent richting de bal. Mezzana passt de bal zonder na te denken. Ebetürk geeft een lange en hoge pass. Osório bokst de bal weg.

40e minuut.
Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński speelt de bal door. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurlej rent richting de bal. Kurlej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Mochila F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julyana 26%, Mochila F.C 74%.
julyana - Mochila F.C 3:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osório trapt de bal weg. Mezzana kopt de bal weg. Kurlej heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Mochila F.C 4:0

59e minuut.
Inworp. van der Velde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jordão rent richting de bal. Jordão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Mochila F.C 5:0

65e minuut.
Montford geeft een lange en hoge pass. Wisiński controleert de bal met de borst. Wisiński speelt de bal door. Kurlej rent richting de bal. Kurlej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Wisiński rent richting de bal. Wisiński geeft een lange en hoge pass. Pingo kopt de bal weg. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
van der Velde passt de bal met de wreef. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński passt de bal in één keer door. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Opala de bal. Montford onderschept slim de pass. Montford geeft de bal voor. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Jordão is nu in balbezit. Jordão geeft de bal voor. Klungelig pakt Montford de bal. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford passt de bal zonder na te denken. Wisiński met een sublieme pass. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Vassoler met een harde bal richting middenveld. Mezzana kopt de bal weg. Wisiński speelt de bal door. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Mochila F.C 6:0

83e minuut.
Montford met de inworp. Opala speelt de bal door. Oscariosti probeert naar een medespeler te passen. van der Velde rent richting de bal. van der Velde geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Mochila F.C 7:0

85e minuut.
Kurlej kopt de bal weg. Montford is nu in balbezit. Montford speelt de bal door. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wisiński probeert de bal met de borst te controleren. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński geeft een hoge lob. Ebetürk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Mochila F.C 8:0

88e minuut.
Jordão bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordão geeft de bal voor. Montford heeft problemen om de bal te vangen. Montford draait met de bal, schiet en ... Vassoler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julyana 14%, Mochila F.C 86%.
julyana - Mochila F.C 8:0