Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotiva FC Real Sharks F.C.
Normal Tactiek Ataque
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


4e minuut.
Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel verovert de bal door een tackle van achteren. Geisel speelt de bal door. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sócrates is nu in balbezit. Ocieczek verovert de bal door een tackle van achteren. Ocieczek probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Simães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Drommel met een harde bal richting middenveld. Geisel kopt de bal weg. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Simães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:1

26e minuut.
Richter met de inworp. Nem is nu in balbezit. Nem passt de bal in één keer door. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pedroso geeft een hoge lob. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem met een sublieme pass. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sancho geeft een hoge lob. Vella kopt de bal weg. Nem probeert de bal aan de voet te houden. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel. Simães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Nem geeft de bal voor. Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Simães probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:2

38e minuut.
Nem met een sublieme pass. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarvuzov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarvuzov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:3

42e minuut.
Vella speelt de bal door. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov passt de bal in één keer door. Vella is nu in balbezit. Vella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Geisel kopt de bal weg. Vella met een sublieme pass. Carreira heeft problemen om de bal te vangen. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:4

45e minuut.
Geisel met een snelle inworp. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella geeft de bal voor. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiva FC 61%, Real Sharks F.C. 39%.
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:5

49e minuut.
Richter is nu in balbezit. Richter met een sublieme pass. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Richter met de inworp. Nem rent richting de bal. Nem geeft de bal voor. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:6

56e minuut.
Sócrates rent richting de bal. Geisel onderschept slim de pass. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Geisel geeft de bal voor. Klungelig pakt Violento de bal. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Simães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:7

64e minuut.
Geisel verovert de bal door een tackle van achteren. Violento rent richting de bal. Geisel onderschept slim de pass. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vella met de inworp. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. Simães probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:8

71e minuut.
Pedroso passt de bal met de wreef. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter passt de bal zonder na te denken. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Simães trapt de bal weg. Richter kopt de bal weg. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Geisel speelt de bal door. Vella rent richting de bal. Vella geeft een hoge lob. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nem kopt de bal weg. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov passt de bal met de wreef. Vella rent richting de bal. Vella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:9

79e minuut.
Tarvuzov is nu in balbezit. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Simães werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:10

80e minuut.
Sócrates heeft problemen om de bal te vangen. Tarvuzov rent richting de bal. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel geeft de bal voor. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:11

89e minuut.
Carreira rent richting de bal. Carreira geeft een hoge lob. Nem kopt de bal weg. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter geeft de bal voor. Simães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiva FC 79%, Real Sharks F.C. 21%.
Locomotiva FC - Real Sharks F.C. 0:11