Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sharks F.C. Locomotiva FC
Ataque Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


7e minuut.
Violento trapt de bal weg. Arouca da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geisel. Geisel krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Tarvuzov kopt de bal weg. Vella rent richting de bal. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Borja probeert de bal aan de voet te houden. Simães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Locomotiva FC 1:0

15e minuut.
Richter is nu in balbezit. Flutuante is nu in balbezit. Richter onderschept slim de pass. Richter schiet op doel. Tarvuzov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Locomotiva FC 2:0

33e minuut.
Flutuante is nu in balbezit. Geisel is nu in balbezit. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ... Simães bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vella zal de hoekschop nemen. Tarvuzov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Violento trapt de bal weg van het doel. Belfort kopt de bal weg. Sócrates heeft problemen om de bal te vangen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Violento probeert naar een medespeler te passen. Pedroso heeft problemen om de bal te vangen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Locomotiva FC 3:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vella met een snelle inworp. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cini heeft problemen om de bal te vangen. Geisel onderschept slim de pass. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tarvuzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvuzov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Richter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nem rent richting de bal. Nem met een sublieme pass. Vella heeft problemen om de bal te vangen. Vella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Richter kopt de bal weg. Daar is Tarvuzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvuzov passt de bal in één keer door. Vella rent richting de bal. Vella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sharks F.C. 28%, Locomotiva FC 72%.
Real Sharks F.C. - Locomotiva FC 3:0

47e minuut.
Beterraba is nu in balbezit. Beterraba met een sublieme pass. Nem met een sublieme pass. Geisel rent richting de bal. Geisel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Geisel probeert naar een medespeler te passen. Vella met een sublieme pass. Borja heeft problemen om de bal te vangen. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Simães trapt de bal weg van het doel. Nem rent richting de bal. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Simães speelt de bal door. Richter kopt de bal weg. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Locomotiva FC 4:0

63e minuut.
Nem kopt de bal weg. Richter probeert de bal met de borst te controleren. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Simães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Locomotiva FC 5:0

74e minuut.
Borja geeft de bal voor. Inworp. Geisel met een snelle inworp. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella geeft een lange en hoge pass. Simães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Simães speelt de bal door. Geisel kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarvuzov de bal. Tarvuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Locomotiva FC 6:0

83e minuut.
Beterraba rent richting de bal. Geisel verovert de bal door een tackle van achteren. Vella met een sublieme pass. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Locomotiva FC 7:0

89e minuut.
Geisel geeft een lange en hoge pass. Beterraba heeft problemen om de bal te vangen. Beterraba speelt de bal door. Nem rent richting de bal. Nem met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sharks F.C. 17%, Locomotiva FC 83%.
Real Sharks F.C. - Locomotiva FC 7:0