Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barril do chaves julyana
352 Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 48.6
average Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Wisiński speelt de bal door. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk passt de bal met de wreef. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:1

5e minuut.
Montford speelt de bal door. Kurlej is nu in balbezit. Assis is nu in balbezit. Kurlej onderschept slim de pass. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:2

7e minuut.
Montford passt de bal zonder na te denken. Wisiński rent richting de bal. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... Batistuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:3

13e minuut.
Mezzana verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzana probeert naar een medespeler te passen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk verovert de bal door een tackle van achteren. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Jordão rent richting de bal. Abreu rent richting de bal. Jordão onderschept slim de pass. Jordão draait met de bal, schiet en ... Paal! Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:4

23e minuut.
Montford is nu in balbezit. Montford passt de bal zonder na te denken. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk schiet op doel. Batistuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:5

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jordão met de inworp. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk geeft de bal voor. Kurlej krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:6

28e minuut.
Mezzana rent richting de bal. Mezzana geeft de bal voor. Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurlej rent richting de bal. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Rivellino met een sublieme pass. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero passt de bal zonder na te denken. Kurlej rent richting de bal. Kurlej schiet op doel. Batistuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:7

32e minuut.
Daar is Ebetürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abreu is nu in balbezit. Ebetürk onderschept slim de pass. Ebetürk schiet op doel. Batistuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:8

39e minuut.
Kurlej is nu in balbezit. Kurlej geeft de bal voor. Assis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:9

42e minuut.
Kozak heeft problemen om de bal te vangen. Kozak geeft een hoge lob. Jordão met een sublieme pass. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:10

45e minuut.
Simplício probeert naar een medespeler te passen. Jordão rent richting de bal. Jordão passt de bal met de wreef. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barril do chaves 81%, julyana 19%.
barril do chaves - julyana 0:10

47e minuut.
Montford geeft de bal voor. Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:11

50e minuut.
Matias is nu in balbezit. Montford onderschept slim de pass. Montford geeft de bal voor. Ebetürk heeft problemen om de bal te vangen. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kurlej heeft problemen om de bal te vangen. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński passt de bal in één keer door. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Batistuta trapt de bal weg van het doel. Wisiński kopt de bal weg. Ebetürk heeft problemen om de bal te vangen. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abreu rent richting de bal. Klungelig pakt Ebetürk de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Rincon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montford met een snelle inworp. Mezzana is nu in balbezit. Mezzana geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Matias heeft problemen om de bal te vangen. Matias passt de bal zonder na te denken. Montford is nu in balbezit. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Piero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montford met een snelle inworp. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Batistuta met een harde bal richting middenveld. van der Velde kopt de bal weg. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... Batistuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Kurlej passt de bal met de wreef. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński passt de bal zonder na te denken. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Wilkins geeft een lange en hoge pass. Montford kopt de bal weg. Kurlej heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej schiet op doel. Batistuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:12

81e minuut.
Abreu rent richting de bal. Wisiński verovert de bal door een tackle van achteren. Wisiński passt de bal in één keer door. Kurlej rent richting de bal. Kurlej schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - julyana 0:13

89e minuut.
Jordão heeft problemen om de bal te vangen. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra passt de bal in één keer door. Montford is nu in balbezit. Montford haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barril do chaves 81%, julyana 19%.
barril do chaves - julyana 0:13