Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mochila F.C Team Kelly
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Daar is Brum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oscariosti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penadinho rent richting de bal. Penadinho haalt uit met een fantastische trap. Osório probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Altamiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - Team Kelly 0:1

24e minuut.
Pingo probeert naar een medespeler te passen. Pontin is nu in balbezit. Pontin geeft een lange en hoge pass. Sandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Opala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panke onderschept slim de pass. Opala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opala krijgt een gele kaart.

29e minuut.
do Pandeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio speelt de bal door. do Pandeiro is nu in balbezit. do Pandeiro geeft een lange en hoge pass. Pontin kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Panke geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gobbi de bal onder controle te krijgen. Petry rent richting de bal. Petry schiet op doel. Osório maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - Team Kelly 0:2

42e minuut.
Pedroni geeft de bal voor. Gobbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano verovert de bal door een tackle van achteren. Chevette Vermelho verovert de bal door een tackle van achteren. Catatau speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Oscariosti is nu in balbezit. Oscariosti speelt de bal door. Sandrin rent richting de bal. Sandrin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - Team Kelly 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mochila F.C 36%, Team Kelly 64%.
Mochila F.C - Team Kelly 1:2

52e minuut.
Catatau controleert de bal met de borst. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni geeft een lange en hoge pass. Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - Team Kelly 1:3

63e minuut.
Oscariosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho onderschept slim de pass. Penadinho probeert naar een medespeler te passen. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pontin geeft een hoge lob. Panke rent richting de bal. Panke probeert naar een medespeler te passen. Petry rent richting de bal. Petry haalt uit met een fantastische trap. Osório kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mochila F.C 52%, Team Kelly 48%.
Mochila F.C - Team Kelly 1:3