Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Boys S.C. Locomotiva FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Zulu met een sublieme pass. Klungelig pakt Sócrates de bal. Beterraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri onderschept slim de pass. Fabri schiet op doel. Simães bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Locomotiva FC 1:0

12e minuut.
Caiapó is nu in balbezit. Caiapó passt de bal zonder na te denken. Pedroso is nu in balbezit. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cini passt de bal met de wreef. Arouca da Silva probeert naar een medespeler te passen. Blitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zulu met een harde bal richting middenveld. da Roseira kopt de bal weg. Klungelig pakt Beterraba de bal. Caiapó rent richting de bal. Caiapó passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Boys S.C. 51%, Locomotiva FC 49%.
Golden Boys S.C. - Locomotiva FC 1:0

62e minuut.
Sócrates passt de bal met de wreef. Flutuante rent richting de bal. da Roseira onderschept slim de pass. Fabri rent richting de bal. Fabri haalt uit met een fantastische trap. Simães bokst de bal weg.

81e minuut.
Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento geeft de bal voor. Gregório kopt de bal weg. Fabri rent richting de bal. Fabri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Sócrates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flutuante rent richting de bal. da Roseira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. da Roseira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Boys S.C. 38%, Locomotiva FC 62%.
Golden Boys S.C. - Locomotiva FC 1:0