Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sharks F.C. tarumã
Ataque Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 17.6
solide Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Vella passt de bal met de wreef. Kalmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmarski geeft de bal voor. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Vilela rent richting de bal. Nem verovert de bal door een tackle van achteren. Nem passt de bal zonder na te denken. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - tarumã 1:0

9e minuut.
Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel rent richting de bal. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel onderschept slim de pass. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - tarumã 2:0

15e minuut.
Torres Martinez speelt de bal door. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem speelt de bal door. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - tarumã 3:0

16e minuut.
Varela met een sublieme pass. Daar is Yano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clausi is nu in balbezit. Tarvuzov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - tarumã 4:0

18e minuut.
Torres Martinez rent richting de bal. Vella onderschept slim de pass. Tarvuzov rent richting de bal. Vella is nu in balbezit. Vella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem verovert de bal door een tackle van achteren. Nem speelt de bal door. Vella is nu in balbezit. Vella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - tarumã 5:0

24e minuut.
Nem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maluco komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Kalmarski probeert naar een medespeler te passen. Figo bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geisel krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Clausi de bal. Clausi geeft een hoge lob. Figo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella verovert de bal door een tackle van achteren. Vella haalt uit met een fantastische trap. Pinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Tarvuzov rent richting de bal. Akkari bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausi rent richting de bal. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sharks F.C. 37%, tarumã 63%.
Real Sharks F.C. - tarumã 5:0

54e minuut.
Maluco probeert naar een medespeler te passen. Akkari is nu in balbezit. Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Tarvuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - tarumã 6:0

55e minuut.
Maluco geeft de bal voor. Vilela kopt de bal weg. Vella controleert de bal met de borst. Vella schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tarvuzov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Geisel kopt de bal weg. Clausi heeft problemen om de bal te vangen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Akkari de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Maluco is nu in balbezit. Met opzet legt Vilela zijn tegenspeler op de grond. Maluco raakt geblesseerd tijdens het duel. Maluco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vella rent richting de bal. Vella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - tarumã 7:0

75e minuut.
Yano speelt de bal door. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel is nu in balbezit. Geisel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Torres Martinez is nu in balbezit. Vella onderschept slim de pass. Vella passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tarvuzov de bal. Tarvuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - tarumã 8:0

79e minuut.
Yano onderschept slim de pass. Yano probeert naar een medespeler te passen. Vilela rent richting de bal. Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Tarvuzov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sharks F.C. 24%, tarumã 76%.
Real Sharks F.C. - tarumã 8:0