Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tarumã Real Sharks F.C.
Normal Tactiek Ataque
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 34.3
weak Schieten very good
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Clausi rent richting de bal. Richter onderschept slim de pass. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. Akkari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vella zal de hoekschop nemen. Curê kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Real Sharks F.C. 0:1

8e minuut.
Magnaguagno rent richting de bal. Geisel verovert de bal door een tackle van achteren. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Vella rent richting de bal. Vella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pinga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Real Sharks F.C. 0:2

10e minuut.
Vella rent richting de bal. Akkari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tarvuzov neemt zijn aanloop. Pinga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Real Sharks F.C. 0:3

16e minuut.
Nem rent richting de bal. Nem speelt de bal door. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Curê, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel. Pinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Clausi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geisel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vella is nu in balbezit. Vella schiet op doel. Pinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Vella is nu in balbezit. Vella probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tarvuzov de bal. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. Pinga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Real Sharks F.C. 0:4

24e minuut.
Clausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter onderschept slim de pass. Richter passt de bal zonder na te denken. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Geisel met de inworp. Vella heeft problemen om de bal te vangen. Vella geeft een lange en hoge pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Real Sharks F.C. 0:5

29e minuut.
Akkari geeft een lange en hoge pass. Vella rent richting de bal. Vella passt de bal zonder na te denken. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Richter is nu in balbezit. Nem rent richting de bal. Clausi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarvuzov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pinga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Real Sharks F.C. 0:6

39e minuut.
Nem passt de bal met de wreef. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Tarvuzov rent richting de bal. Vella rent richting de bal. Vella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Real Sharks F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tarumã 75%, Real Sharks F.C. 25%.
tarumã - Real Sharks F.C. 0:7

46e minuut.
Kalmarski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Geisel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geisel met een sublieme pass. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Akkari is nu in balbezit. Akkari geeft een lange en hoge pass. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Real Sharks F.C. 0:8

50e minuut.
Ocieczek kopt de bal weg. Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Real Sharks F.C. 0:9

59e minuut.
Nem onderschept slim de pass. Nem met een sublieme pass. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Clausi rent richting de bal. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov geeft een hoge lob. Tarvuzov kan de bal niet met de borst controleren. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Geisel kopt de bal weg. Richter rent richting de bal. Tarvuzov rent richting de bal. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Nem heeft problemen om de bal te vangen. Nem geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Curê de bal onder controle te krijgen. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Nem geeft een hoge lob. Curê probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Real Sharks F.C. 0:10

73e minuut.
Vella met de inworp. Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Geisel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figo onderschept slim de pass. Figo speelt de bal door. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pinga met een harde bal richting middenveld. Nem probeert naar een medespeler te passen. Akkari probeert naar een medespeler te passen. Vella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Real Sharks F.C. 0:11

81e minuut.
Richter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nem heeft problemen om de bal te vangen. Nem passt de bal in één keer door. Daar is Tarvuzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kalmarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem geeft een lange en hoge pass. Tarvuzov heeft problemen om de bal te vangen. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tarumã - Real Sharks F.C. 0:12

87e minuut.
Geisel kopt de bal weg. Tarvuzov probeert de bal met de borst te controleren. Clausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tarumã 78%, Real Sharks F.C. 22%.
tarumã - Real Sharks F.C. 0:12