Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barril do chaves Real Sharks F.C.
352 Tactiek Ataque
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.2 gemiddelde waardering 37.5
matig Schieten solide
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen redelijk


9e minuut.
Drommel speelt de bal door. Vella kopt de bal weg. Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tarvuzov schiet op doel. Assis probeert naar een medespeler te passen. Baquero heeft problemen om de bal te vangen. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Geisel kopt de bal weg. Abreu is nu in balbezit. Vella verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vella draait met de bal, schiet en ... Batistuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Real Sharks F.C. 0:1

21e minuut.
Geisel rent richting de bal. Daar is Geisel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geisel met een sublieme pass. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Batistuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Real Sharks F.C. 0:2

34e minuut.
Maluco geeft een hoge lob. Abreu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vella. Vella krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Piero onderschept slim de pass. Piero speelt de bal door. Matias is nu in balbezit. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barril do chaves 54%, Real Sharks F.C. 46%.
barril do chaves - Real Sharks F.C. 0:2

53e minuut.
Baquero rent richting de bal. Maluco onderschept slim de pass. Maluco passt de bal in één keer door. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vella met een sublieme pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vella passt de bal zonder na te denken. Maluco is nu in balbezit. Maluco probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Real Sharks F.C. 0:3

66e minuut.
Klungelig pakt Ocieczek de bal. Ocieczek geeft een hoge lob. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Batistuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Real Sharks F.C. 0:4

67e minuut.
Richter onderschept slim de pass. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov passt de bal zonder na te denken. Vella is nu in balbezit. Vella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vella is nu in balbezit. Vella schiet op doel. Batistuta bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tarvuzov is nu in balbezit. Richter rent richting de bal. Tarvuzov is nu in balbezit. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Real Sharks F.C. 0:5

81e minuut.
Kalmarski met een sublieme pass. Geisel is nu in balbezit. Geisel met een sublieme pass. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Real Sharks F.C. 0:6

85e minuut.
Klungelig pakt Kalmarski de bal. Kalmarski geeft de bal voor. Klungelig pakt Assis de bal. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. Batistuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barril do chaves 56%, Real Sharks F.C. 44%.
barril do chaves - Real Sharks F.C. 0:6