Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sharks F.C. barril do chaves
Ataque Tactiek 352
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 23.5
zeer goed Schieten matig
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter begaat een overtreding. Richter krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Lorenzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geisel is nu in balbezit. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - barril do chaves 1:0

10e minuut.
Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincon rent richting de bal. Baquero is nu in balbezit. Baquero geeft een lange en hoge pass. Gamarra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Piero verovert de bal door een tackle van achteren. Piero geeft een hoge lob. Vella kopt de bal weg. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - barril do chaves 2:0

19e minuut.
Sancho onderschept slim de pass. Matias begaat een overtreding. Sancho raakt geblesseerd tijdens het duel. Sancho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Richter kopt de bal weg. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vella verovert de bal door een tackle van achteren. Vella probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov schiet op doel. Batistuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - barril do chaves 3:0

23e minuut.
Vella met een sublieme pass. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov passt de bal zonder na te denken. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - barril do chaves 4:0

29e minuut.
Klungelig pakt Abreu de bal. Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel speelt de bal door. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - barril do chaves 5:0

33e minuut.
Geisel probeert naar een medespeler te passen. Vella rent richting de bal. Vella probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kalmarski passt de bal in één keer door. Geisel rent richting de bal. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel verovert de bal door een tackle van achteren. Geisel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Baquero rent richting de bal. Kalmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmarski passt de bal met de wreef. Vella heeft problemen om de bal te vangen. Vella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sharks F.C. 46%, barril do chaves 54%.
Real Sharks F.C. - barril do chaves 5:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drommel met een harde bal richting middenveld. Richter kopt de bal weg. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Geisel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nem geeft de bal voor. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - barril do chaves 6:0

57e minuut.
Drommel met een sublieme pass. Geisel kopt de bal weg. Nem probeert naar een medespeler te passen. Vella rent richting de bal. Vella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kalmarski met een sublieme pass. Tarvuzov rent richting de bal. Vella rent richting de bal. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rivellino is nu in balbezit. Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Sancho probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Sancho geeft een lange en hoge pass. Vella rent richting de bal. Vella passt de bal met de wreef. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sharks F.C. 38%, barril do chaves 62%.
Real Sharks F.C. - barril do chaves 6:0