Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mochila F.C Golden Boys S.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Opala rent richting de bal. Rattata verovert de bal door een tackle van achteren. Rattata met een sublieme pass. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri schiet op doel. Osório kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Caiapó met een snelle inworp. Oxalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxalá geeft een lange en hoge pass. Daar is da Roseira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Roseira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Oxalá passt de bal in één keer door. Pingo rent richting de bal. Pingo geeft een hoge lob. Sandrin probeert de bal met de borst te controleren. Sandrin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho draait met de bal, schiet en ... Zulu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - Golden Boys S.C. 1:0

33e minuut.
Gregório verovert de bal door een tackle van achteren. Chevette Vermelho rent richting de bal. Gregório begaat een overtreding. Gregório krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Naia is nu in balbezit. Chevette Vermelho verovert de bal door een tackle van achteren. Chevette Vermelho speelt de bal door. Sandrin rent richting de bal. Sandrin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mochila F.C 44%, Golden Boys S.C. 56%.
Mochila F.C - Golden Boys S.C. 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pingo met de inworp. Pontin speelt de bal door. Sandrin is nu in balbezit. Sandrin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Opala is nu in balbezit. da Roseira is nu in balbezit. da Roseira speelt de bal door. Rattata is nu in balbezit. Rattata geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Gregório rent richting de bal. Chevette Vermelho verovert de bal door een tackle van achteren. Chevette Vermelho probeert naar een medespeler te passen. Sandrin is nu in balbezit. Sandrin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pontin zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Lorini de bal. Sandrin is nu in balbezit. Sandrin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gregório is nu in balbezit. Gregório passt de bal in één keer door. Oscariosti rent richting de bal. Oscariosti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mochila F.C - Golden Boys S.C. 2:0

64e minuut.
Caiapó geeft de bal voor. Oscariosti heeft problemen om de bal te vangen. Oscariosti probeert naar een medespeler te passen. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho haalt uit met een fantastische trap. Zulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

67e minuut.
da Roseira bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri rent richting de bal. da Roseira is nu in balbezit. da Roseira schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vassoler de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lorini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rissi met een snelle inworp. Chevette Vermelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevette Vermelho geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mochila F.C 41%, Golden Boys S.C. 59%.
Mochila F.C - Golden Boys S.C. 2:0