Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Boys S.C. Mochila F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Oxalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Naia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oxalá. Oxalá krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Caiapó passt de bal in één keer door. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Angolano rent richting de bal. Angolano draait met de bal, schiet en ... Osório werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Boys S.C. 62%, Mochila F.C 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golden Boys S.C. - Mochila F.C 0:0

47e minuut.
Pingo passt de bal zonder na te denken. Marinho is nu in balbezit. Marinho met een sublieme pass. Chevette Vermelho rent richting de bal. Chevette Vermelho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Angolano de bal onder controle te krijgen. Fabri rent richting de bal. Oscariosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri onderschept slim de pass. Fabri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Boys S.C. - Mochila F.C 1:0

69e minuut.
Oxalá is nu in balbezit. Naia bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxalá maakt een afschuwelijke overtreding. Oxalá krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Pingo speelt de bal door. Pontin rent richting de bal. Pontin passt de bal zonder na te denken. Sandrin rent richting de bal. Sandrin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Opala met een snelle inworp. Rissi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fortes. Rissi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rissi kan niet meer verder spelen. do Pandeiro komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Inworp. Pontin met een snelle inworp. Naia rent richting de bal. Chevette Vermelho onderschept slim de pass. Chevette Vermelho geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden Boys S.C. - Mochila F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Boys S.C. 50%, Mochila F.C 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golden Boys S.C. - Mochila F.C 1:1