Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Kelly Locomotiva FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Ponciano rent richting de bal. Cini verovert de bal door een tackle van achteren. Cini passt de bal met de wreef. Blitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelly - Locomotiva FC 0:1

9e minuut.
Belfort met de inworp. Cini rent richting de bal. Cini speelt de bal door. Blitz is nu in balbezit. Blitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelly - Locomotiva FC 0:2

18e minuut.
Alencar passt de bal met de wreef. Ponciano is nu in balbezit. Cini begaat een overtreding. Cini krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Cini is nu in balbezit. Ponciano rent richting de bal. Ponciano met een sublieme pass. Petry is nu in balbezit. Petry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Arouca da Silva is nu in balbezit. Arouca da Silva met een sublieme pass. Catatau is nu in balbezit. Blitz is nu in balbezit. Blitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sócrates bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry onderschept slim de pass. Penadinho is nu in balbezit. Petry is nu in balbezit. Petry draait met de bal, schiet en ... Simães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelly - Locomotiva FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelly 40%, Locomotiva FC 60%.
Team Kelly - Locomotiva FC 1:2

48e minuut.
Ponciano rent richting de bal. Sócrates verovert de bal door een tackle van achteren. Sócrates probeert naar een medespeler te passen. Cini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Flutuante onderschept slim de pass. Ponciano onderschept slim de pass. Ponciano met een sublieme pass. Petry is nu in balbezit. Petry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Pedroso is nu in balbezit. Penadinho onderschept slim de pass. Penadinho met een sublieme pass. Klungelig pakt Petry de bal. Petry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Penadinho verovert de bal door een tackle van achteren. Penadinho passt de bal met de wreef. Catatau rent richting de bal. Catatau geeft de bal voor. Panke geeft een lange en hoge pass. Simães bokst de bal weg.

73e minuut.
Cini passt de bal in één keer door. Sócrates bereikt de bal nog maar net als eerste. Sócrates passt de bal in één keer door. Blitz rent richting de bal. Blitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Brum kopt de bal weg. Klungelig pakt Beterraba de bal. Beterraba verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroni rent richting de bal. Pedroni geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelly 31%, Locomotiva FC 69%.
Team Kelly - Locomotiva FC 1:2