Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julyana tarumã
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 18.4
solide Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Moseli verovert de bal door een tackle van achteren. van der Velde rent richting de bal. Moseli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van der Velde raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. van der Velde kan niet meer verder spelen. Bociarskis komt het veld opgelopen.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Curê trapt de bal weg van het doel. Bociarskis kopt de bal weg. Kurlej rent richting de bal. Kurlej schiet op doel. Pinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Curê geeft de bal voor. Inworp. Mezzana met de inworp. Montford geeft de bal voor. Ebetürk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Montford met een sublieme pass. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkari is nu in balbezit. Ebetürk onderschept slim de pass. Ebetürk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Montford passt de bal zonder na te denken. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej geeft een lange en hoge pass. Jordão is nu in balbezit. Jordão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 1:0

16e minuut.
Torres Martinez geeft de bal voor. Bociarskis is nu in balbezit. Bociarskis passt de bal in één keer door. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 2:0

19e minuut.
Torres Martinez is nu in balbezit. Jordão onderschept slim de pass. Jordão passt de bal in één keer door. Kurlej rent richting de bal. Kurlej schiet op doel. Pinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Curê de bal. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 3:0

20e minuut.
Wisiński passt de bal in één keer door. Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford geeft de bal voor. Ebetürk kan de bal niet met de borst controleren. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 4:0

26e minuut.
Montford probeert naar een medespeler te passen. Kurlej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montford rent richting de bal. Montford geeft de bal voor. Ebetürk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Curê bereikt de bal nog maar net als eerste. Curê geeft een lange en hoge pass. Inworp. Montford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurlej geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mezzana verovert de bal door een tackle van achteren. Wisiński rent richting de bal. Wisiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurlej de bal. Kurlej geeft een hoge lob. Pinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 5:0

36e minuut.
Mezzana rent richting de bal. Mezzana met een sublieme pass. Akkari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jordão verovert de bal door een tackle van achteren. Jordão passt de bal in één keer door. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... Pinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Luxemburgo heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kurlej is nu in balbezit. Wisiński geeft een hoge lob. Figo met een sublieme pass. Mezzana kan de bal niet met de borst controleren. Mezzana passt de bal in één keer door. Pinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julyana 13%, tarumã 87%.
julyana - tarumã 5:0

47e minuut.
Jordão is nu in balbezit. Jordão geeft een lange en hoge pass. Montford rent richting de bal. Montford haalt uit met een fantastische trap. Luxemburgo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 6:0

50e minuut.
Curê is nu in balbezit. Curê geeft een lange en hoge pass. Wisiński probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk controleert de bal met de borst. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kurlej kopt de bal weg. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ebetürk de bal. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 7:0

55e minuut.
Wisiński probeert naar een medespeler te passen. Jordão heeft problemen om de bal te vangen. Figo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordão verovert de bal door een tackle van achteren. Ebetürk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Mezzana met de inworp. Montford geeft de bal voor. Ebetürk maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Akkari de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bociarskis probeert naar een medespeler te passen. Jordão is nu in balbezit. Jordão passt de bal in één keer door. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 8:0

63e minuut.
Wisiński verovert de bal door een tackle van achteren. Wisiński passt de bal zonder na te denken. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... Pinga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 9:0

66e minuut.
Kurlej rent richting de bal. Kurlej passt de bal met de wreef. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... Akkari probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jordão neemt de hoekschop. Pinga probeert wanhopig de bal te grijpen. Kurlej maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 10:0

67e minuut.
Kurlej geeft de bal voor. Daar is Akkari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 11:0

69e minuut.
Varela kopt de bal weg. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński met een sublieme pass. Kurlej rent richting de bal. Kurlej draait met de bal, schiet en ... Pinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akkari is nu in balbezit. Ebetürk onderschept slim de pass. Ebetürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kurlej geeft een hoge lob. Daar is Luxemburgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montford speelt de bal door. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzana verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzana geeft een hoge lob. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk schiet op doel. Pinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 12:0

76e minuut.
Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford geeft de bal voor. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 13:0

77e minuut.
Daar is Mezzana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezzana met een sublieme pass. Montford geeft een lange en hoge pass. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 14:0

82e minuut.
Mezzana verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzana speelt de bal door. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 15:0

87e minuut.
Montford geeft een hoge lob. Wisiński is nu in balbezit. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jordão is nu in balbezit. Figo verovert de bal door een tackle van achteren. Figo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Varela de bal. Wilkins geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurlej heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - tarumã 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julyana 16%, tarumã 84%.
julyana - tarumã 16:0