Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barril do chaves Golden Boys S.C.
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Matias onderschept slim de pass. Matias geeft een lange en hoge pass. Medonho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simplício is nu in balbezit. Simplício schiet op doel. Zulu bokst de bal weg. Paal! Rivellino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Golden Boys S.C. 1:0

24e minuut.
Abreu onderschept slim de pass. Abreu geeft een hoge lob. Lorini heeft problemen om de bal te vangen. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rivellino verovert de bal door een tackle van achteren. Naia is nu in balbezit. Simplício verovert de bal door een tackle van achteren. Simplício draait met de bal, schiet en ... Zulu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Golden Boys S.C. 2:0

40e minuut.
Marinho rent richting de bal. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra passt de bal met de wreef. Simplício rent richting de bal. Simplício draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Golden Boys S.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barril do chaves 42%, Golden Boys S.C. 58%.
barril do chaves - Golden Boys S.C. 3:0

57e minuut.
Lorenzini met een sublieme pass. Rincon is nu in balbezit. Gregório bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon onderschept slim de pass. Rincon passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Golden Boys S.C. 4:0

63e minuut.
Medonho geeft de bal voor. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angolano. Angolano krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Caiapó rent richting de bal. Inworp. Abreu met een snelle inworp. Gamarra rent richting de bal. Gamarra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lorenzini geeft een lange en hoge pass. Medonho kopt de bal weg. Klungelig pakt Gregório de bal. Rincon rent richting de bal. Rincon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Golden Boys S.C. 5:0

75e minuut.
Naia is nu in balbezit. Lorenzini verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzini passt de bal zonder na te denken. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barril do chaves - Golden Boys S.C. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barril do chaves 37%, Golden Boys S.C. 63%.
barril do chaves - Golden Boys S.C. 6:0