Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sharks F.C. Mochila F.C
Ataque Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 16.9
zeer goed Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Nem rent richting de bal. Nem probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel. Osório werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Mochila F.C 1:0

7e minuut.
Richter rent richting de bal. Richter passt de bal in één keer door. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vassoler de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Richter met een snelle inworp. Klungelig pakt Nem de bal. Nem geeft de bal voor. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella haalt uit met een fantastische trap. Osório verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Osório bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Mochila F.C 2:0

13e minuut.
Chevette Vermelho rent richting de bal. Geisel onderschept slim de pass. Geisel passt de bal met de wreef. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Altamiro met een harde bal richting middenveld. Rissi kopt de bal weg. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. Osório probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Altamiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Mochila F.C 3:0

19e minuut.
Oscariosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel onderschept slim de pass. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. Osório probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Mochila F.C 4:0

26e minuut.
Richter geeft de bal voor. Pontin kopt de bal weg. Daar is Opala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ocieczek speelt de bal door. Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel passt de bal in één keer door. Tarvuzov heeft problemen om de bal te vangen. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. Osório bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Mochila F.C 5:0

34e minuut.
Opala kopt de bal weg. Kalmarski probeert naar een medespeler te passen. Tarvuzov speelt de bal door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Richter neemt de hoekschop. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Mochila F.C 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sharks F.C. 31%, Mochila F.C 69%.
Real Sharks F.C. - Mochila F.C 6:0

50e minuut.
Nem is nu in balbezit. Oxalá is nu in balbezit. Geisel speelt de bal door. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem probeert naar een medespeler te passen. Pingo rent richting de bal. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sharks F.C. - Mochila F.C 7:0

62e minuut.
Geisel speelt de bal door. Vassoler is nu in balbezit. Oscariosti is nu in balbezit. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chevette Vermelho rent richting de bal. Kalmarski onderschept slim de pass. Kalmarski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tarvuzov de bal. Tarvuzov schiet op doel. Osório probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Vassoler kopt de bal weg. Richter is nu in balbezit. Richter passt de bal in één keer door. Daar is Tarvuzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Osório bokst de bal weg.

81e minuut.
Nem geeft een lange en hoge pass. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella passt de bal in één keer door. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Oxalá rent richting de bal. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter met een sublieme pass. Klungelig pakt Tarvuzov de bal. Tarvuzov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem passt de bal in één keer door. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov rent richting de bal. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Osório kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Nem onderschept slim de pass. Nem passt de bal zonder na te denken. Richter rent richting de bal. Tarvuzov is nu in balbezit. Tarvuzov schiet op doel. Osório kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Altamiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov draait met de bal, schiet en ... Osório bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sharks F.C. 18%, Mochila F.C 82%.
Real Sharks F.C. - Mochila F.C 7:0