Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julyana Locomotiva FC
Attack Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 15.4
very good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk geeft de bal voor. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Simães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mezzana kopt de bal weg. Kurlej rent richting de bal. Kurlej speelt de bal door. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk schiet op doel. Simães bokst de bal weg.

6e minuut.
Sócrates speelt de bal door. van der Velde rent richting de bal. van der Velde met een sublieme pass. Kurlej rent richting de bal. Kurlej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Montford neemt de hoekschop. Kurlej kopt de bal weg. Daar is Wisiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wisiński draait met de bal, schiet en ... Simães werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Locomotiva FC 1:0

13e minuut.
Montford geeft een lange en hoge pass. Jordão rent richting de bal. Ebetürk is nu in balbezit. Jordão rent richting de bal. Jordão geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
van der Velde geeft een hoge lob. Carreira kopt de bal weg. Klungelig pakt Beterraba de bal. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Carreira geeft de bal voor. Kozak geeft een lange en hoge pass. Ebetürk kan de bal niet met de borst controleren. Ebetürk draait met de bal, schiet en ... Violento probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Locomotiva FC 2:0

24e minuut.
Cini probeert naar een medespeler te passen. Blitz is nu in balbezit. Kurlej verovert de bal door een tackle van achteren. Kurlej draait met de bal, schiet en ... Simães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ebetürk geeft de bal voor. Klungelig pakt Carreira de bal. Carreira speelt de bal door. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mezzana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurlej probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. van der Velde heeft problemen om de bal te vangen. van der Velde geeft een hoge lob. Simães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Locomotiva FC 3:0

34e minuut.
Wisiński is nu in balbezit. Wisiński passt de bal zonder na te denken. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Locomotiva FC 4:0

36e minuut.
Wisiński probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk rent richting de bal. Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk verovert de bal door een tackle van achteren. Ebetürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Locomotiva FC 5:0

38e minuut.
Kurlej geeft een lange en hoge pass. Jordão bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento verovert de bal door een tackle van achteren. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk geeft de bal voor. Simães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
van der Velde kopt de bal weg. Daar is Sócrates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej verovert de bal door een tackle van achteren. Kurlej haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kurlej springt en kopt de bal. Carreira geeft een lange en hoge pass. Mezzana heeft problemen om de bal te vangen. Mezzana geeft een hoge lob. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mezzana probeert naar een medespeler te passen. Montford speelt de bal door. Wisiński speelt de bal door. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk schiet op doel. Simães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Locomotiva FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julyana 18%, Locomotiva FC 82%.
julyana - Locomotiva FC 6:0

48e minuut.
Ebetürk is nu in balbezit. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński passt de bal zonder na te denken. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mezzana passt de bal met de wreef. Wisiński rent richting de bal. Wisiński passt de bal zonder na te denken. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mezzana passt de bal met de wreef. Montford is nu in balbezit. Montford speelt de bal door. Klungelig pakt Kurlej de bal. Kurlej draait met de bal, schiet en ... Simães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jordão is nu in balbezit. Jordão geeft een lange en hoge pass. Simães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Locomotiva FC 7:0

61e minuut.
Jordão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beterraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Beterraba passt de bal met de wreef. Cini is nu in balbezit. Mezzana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kozak speelt de bal door. Kurlej is nu in balbezit. Montford probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pedroso is nu in balbezit. Pedroso geeft de bal voor. van der Velde kopt de bal weg. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Locomotiva FC 8:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jordão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebetürk geeft een hoge lob. Kurlej krijgt zijn hoofd ertegen. Simães probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Locomotiva FC 9:0

70e minuut.
Wisiński probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk passt de bal zonder na te denken. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ebetürk geeft een lange en hoge pass. Carreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej onderschept slim de pass. Kurlej schiet op doel. Simães probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
julyana - Locomotiva FC 10:0

79e minuut.
Kurlej is nu in balbezit. Klungelig pakt Wisiński de bal. Wisiński passt de bal zonder na te denken. Montford is nu in balbezit. Montford geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Jordão rent richting de bal. Jordão passt de bal met de wreef. Wisiński speelt de bal door. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Jordão met de inworp. Beterraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk onderschept slim de pass. Ebetürk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julyana 9%, Locomotiva FC 91%.
julyana - Locomotiva FC 10:0